team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Wednesday, October 28, 2015

Dansk -- Personlig Besked fra Mike Quinsey – 28. oktober 2015


Personlig Besked fra Mike Quinsey – 28. oktober 2015

Hej Venner

Ting er sket så hurtigt, jeg kan næsten ikke holde trit med dem. Næppe havde jeg annonceret min tilbagetrækning fra Kanalisering og overvejede i stedet at sende de bedste beskeder fra andre kanaler, før jeg modtog en Email fra Nancy Tate med en besked fra St.Germain. Jeg sender den videre til jer, så I ved, hvordan tingene udvikler sig.

Ikke meget vil ske i et par uger mindst, fordi jeg besøger min ven Michael i Devon. Jeg plejer at besøge ham to gange om året og nyder at tale med en, som jeg beundrer og regner som det bedste medie, jeg kender. Michael på 91 år ligner ikke en på hans alder og har energi og udseende som en meget yngre mand.

Så efter alle de venlige ønsker og tak fra så mange smukke mennesker, er jeg tilbage meget hurtigere end jeg kunne have visualiseret. Jeg skal for tiden videregive beskeder til jer, som jeg anser for at være af de højere vibrationer og håber, at jeg meget snart vil være tilbage for at sende jer beskeder fra Ånden direkte gennem mig.

Jeg blev overvældet af det store antal vidunderlige meddelelser, I sendte mig og kunne ikke besvare dem alle personligt, så jeg takker jer alle for jeres hjertelige kommentarer og taksigelser for mit arbejde.

Herunder er hele budskabet, jeg modtog fra Nancy Tate, en ven gennem ​​mange år og til stor hjælp ved at give mig lov til at bruge hendes hjemmeside til mine budskaber.

I Kærlighed og Lys. Mike Quinsey.

Nancy Tate: Jeg har lige modtaget dette "Wake up Call" fra St Germain med nyheder, der bekræfter, hvad jeg havde følt i aftes, hvad Mike Quinsey ville lave i fremtiden. I kan læse "Wake up Call" til "resten af ​​historien«. For at læse om Mikes beslutning om at trække sig tilbage. Nancy Tate.
Jeg vil gerne tilføje noget til Mike Quinseys nyhed og hans beslutning om at stoppe med at kanalisere. Der vil komme et tidspunkt, hvor det ikke vil blive betragtet som kanalisering af nogen, fordi der vil være at tale om, hvad man ved er sandheden og dele det med nogen, der gider læse eller høre det.

Den tid kommer for så mange, der kanaliserer nu. De vil indse, at det, de bringer igennem, kommer fra deres egen indre viden. Der vil være en subtil forskel på, hvad de siger og føler omkring oplysningerne. Det vil give genlyd i dem på en sådan måde, at deres egen bevidsthed nu deler oplysninger, som de ved, er sandheden, fordi det bliver levet på et bevidst niveau.

Forskellen vil være, at nogle af oplysningerne vil relatere til, hvad de har oplevet i andre livstider, på andre planeter og i andre galakser. De vil kunne få adgang til de oplysninger, som de har båret med sig i deres sjæle. Denne manifestation vil være en del af den åbenhed, de vil leve og indse dukker op i deres nuværende bevidsthed. Det er en del af deres værens udvikling. Deres opstigning vil komme på så mange individuelle måder og det vil være sandheden om, hvad de har bragt med sig siden evighedens begyndelse.
Det vil være et spørgsmål om, at sjælen ved, hvornår bevidstheden er klar til at begynde rejsen tilbage til den ydre verden. Thi rejsen fremad ind i Skabelsens planer er i eksistens gennem deres udtryk for, hvad de har manifesteret gennem hele deres eksistens.

Så, kære alle, når Mike føler trang til at dele noget med jer alle, som han netop har husket, så er det, når han afgør, om det er det, han vil gøre. Han husker måske ikke, at det er hans egen hukommelse, der bringer oplysningerne igennem, men det vil være en indre følelse, der vil bringe dem frem. Han er på et sted, som så mange af jer er nu, hvor fuldendelsen af ​​deres indre viden vil være tilgængelig med hensigten om at gøre det. Det er et af de aspekter, som I alle kan forvente på et tidspunkt, der er perfekt for jer.

Gå nu ind i erindringens verden. Tag det som en sjov tur gennem tid og uden for tid. Det er et nyt udtryk for dine evner, der vil give sig til kende for dig i de kommende tider. Nyd erindringerne og delingen af det, der er på vej frem i dine sjæles biblioteker. Kærlighed er overalt omkring dig og inden i dig. Tal den ud og føl Kærlighedens familie i udtryk.

Så mange tak, Kære St. Germain


Megen Kærlighed, Nancy Tate.

No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.