team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Saturday, October 24, 2015

Dansk -- SaLuSa, 23. oktober 2015

SaLuSa, 23. oktober 2015

Tiden bevæger sig stadig hurtigere og for jer synes der aldrig at være tid nok til at lave de opgaver, I har sat jer selv for. Men I klarer det og opnår så meget i jeres arbejde for Lyset. Der er så mange af jer spredt over hele verden, der gør jeres lille del for at bringe Lyset til Jorden. Jeres succes er således, at Lyset nu er så kraftigt, at det ikke kan hindre at bringe endnu flere sjæle ind i det. Til tider har I været skuffede over den tid, det tager at rense planeten for ​​den negativitet, der har bygget sig op over æoner af tid. Men det har givet flere sjæle mulighed for at finde Lyset for sig selv. Imidlertid er tiden kommet, hvor den Nye Tidsalder må manifesteres og med det i tankerne er der skredet til handling for at fremskynde tingene. Illuminati har fået deres magt indskrænket og som I måske er klar over, kan de ikke længere bruge deres atomvåben. Vi har ofte understreget den sag ved at lade vores rumskibe svæve over deres raketsiloer og demonteret dem. Under ingen omstændigheder vil de få lov til at bruge dem og vi har sørget for, de fuldt ud forstår.

I er bestemt til at stige op og intet vil få lov til at hindre, at det finder sted. Ting på Jorden kan synes at være i en tummel, men med så meget der sker, er vi ikke overraskede. Udrensningsperioden er i fuld sving og er nødvendig for at gøre plads til, at den Nye Tidsalder fuldt ud kan manifestere sig. De gamle måder må ændres og mange af dem er nødvendige, før I kan drage fordel af de nye opfindelser, som vi venter på at give jer. Den mest gavnlige er helt sikkert en enhed, der vil tillade jer at være selvforsynende med alle jeres energibehov. I har allerede fået den viden, men det vil tage tid, før den er til gavn for alle. Vær forvisset om, at vi kender jeres behov og vi skal opfylde dem så hurtigt som muligt, når omstændighederne er rigtige for det.

Vi har mange måder at hjælpe jer til, at I hurtigt indtager jeres plads i den Nye Tidsalder, så vær forvisset om, at vi er parate. Vi beder jer om at være fortrøstningsfulde og sikre på jeres fremtid, da vi har forberedt os på at være ved jeres side under perioden af forandring. Vi er helt klar over, hvad I har brug for og kan med vores avancerede teknologier opfylde jeres fornødenheder uden problemer. Selv fordelingen kan der tages hånd om, da vi i den forbindelse ikke har nogen vanskeligheder. Når I tænker på størrelsen af ​​nogle af vores rumskibe, der er flere miles lange, vil I forstå, hvorfor vi er sikre på vores evner. Over meget kort tid ønsker vi, at I alle vil være i stand til at få jeres grundlæggende behov dækket og vi har midlerne til at gøre det.

Kære Alle, vi ved, at disse tider er meget frustrerende for jer og vi gør alt for at lette jeres situation. Der er tilfælde, hvor vi ikke kan afsløre vores intentioner, da vi må holde de metoder, vi bruger, hemmelige. Vi vil dog sige, at intet kan undslippe vores opmærksomhed, selvom det er skjult og ude af syne. I skal huske, at vores teknologier ligger langt over jeres nuværende kapacitet. Det giver os naturligvis en fordel, når vi konfronteres med jeres mørke kræfter. Vi er dog begrænset i, hvad vi kan gøre for jer, da der er tidspunkter, hvor I skal finde jeres egen måde, gennem jeres egne evner. Hvis vi gjorde visse ting for jer, ville det fjerne en mulighed for jer at lære, som I har brug for og vi må træde til side.

I har jeres ledere og vi beskytter dem i deres arbejde, så de mørke ikke får det hele på deres egen måde. Det kræver mod og vilje at stå fast over for deres forsøg på at skabe kaos. Der er mange modige sjæle, der udfører deres arbejde for Lyset, ligegyldigt hvordan man forsøger at stoppe dem. Resultatet har været en lind strøm af oplysninger, der har hjulpet folk til at forstå, hvad der sker på dette særlige tidspunkt. Det er yderst vigtigt, at folk ved, hvad der sker, men er også klar over konsekvenserne. Vi siger med tryghed, at alt går godt, men I er nødt til at se det bredere billede for fuldt ud at forstå.

Spørgsmål vedrørende jeres Solsystem er under kontrol og andre væsener såsom SPECTRENE har for nylig sluttet sig til os for at yde deres støtte i jeres forsvar. Der er sådan et stærkt system på plads, at vi uden tvivl ved, at I nu er fri for indblanding. I er derfor sikre på en sikker rejse med at færdiggøre ​​jeres tid i jeres nuværende dimension. På det personlige plan har I mange sjæle med jer, der passer på jeres velbefindende og hjælper jer med jeres livsplan. Der har aldrig været en så vigtig tid som nu og vi vil se jer fuldføre jeres rejse gennem den nedre dimension til den næste, i jeres fysiske krop.

Jeres pålidelige kilde til information er internettet, men I er nødt til at være forsigtige, da de mørke lægger falske oplysninger ud for at forvirre jer. De fleste af jer, der har hævet jeres vibrationer, er intuitive og det er en pålidelig måde at tjekke sandheden ud om, hvad der serveres for jer. Hvis I er i tvivl, læg det til side, indtil I ved, om det er ægte og I vil ikke gå langt forkert. I har mange pålidelige kilder til information og det er klogt at holde sig til dem, der har vist sig at være sandfærdige. David Wilcock er sådan en kilde, som mange af jer bruger med tillid og han er en absolut skat af oplysninger. Selv om han bliver "angrebet" på grund af hans arbejde, er han dog fuldt beskyttet af Lysets kræfter. Der er naturligvis andre kilder, hvor I har brug for at bruge jeres skøn på alle tidspunkter. Hvis det ikke lyder eller læses rigtigt, læg det til side, indtil I kan være sikre.

Mange Lysarbejdere er involverede i at få sandheden ud, men indtil Illuminati er fjernet, er det vanskeligt at give hele historien. Sager er helt anderledes end hvad de fleste af jer tror ​​og hjælpes ikke af dem, der træder frem som eksperter, men også er blevet vildledt. Det er derfor, vi ofte har anbefalet, at I holder jer til en pålidelig kilde, I har tillid til. Vær derfor åbne for nye ideer og meninger, selvom de går imod jeres nuværende forståelse. Når sandheden kommer ud, vil I blive forbløffet over at begribe, at I er blevet vildledt i så lang tid og holdt i en tidslomme. På nuværende tidspunkt burde I have nydt frugterne af jeres opdagelser og bevæget jer langt fremad. Men selv om nye ideer og opfindelser er dukket op, har de mørke haft sådan en magt, at de er blevet skrinlagt og kun blevet brugt af dem. I det lange løb vil I ikke gå glip af noget, men I har måttet nøjes med et langt vanskeligere liv end der var nødvendigt.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og kan udtrykke mig friere nu, hvor de mørke mister deres magt over jer. Under de nuværende omstændigheder kan viden være farlig, når de ønsker at holde det for sig selv. Alt det vil ændre sig inden længe ​​og en æra med fri tale vil begynde, hvor I vil være i stand til at udtrykke jer uden frygt. Jeres sind åbner sig allerede for den måde, hvorpå I holdes i mørke og I bliver mere tvivlende over, hvad I har fået at vide i fortiden. Fortsæt jeres gode arbejde og frygt ikke konsekvenserne, da I vil være beskyttede. Jeg forlader jer med min Kærlighed og Velsignelser og ser virkelig frem til det tidspunkt, hvor vi kan mødes.

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.