team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Saturday, October 10, 2015

Dansk -- SaLuSa, 9. oktober 2015



SaLuSa, 9. oktober 2015

Der sker så meget på Jorden, at det er svært for jer præcist at bestemme, hvad der sker. Karma udspiller sig, mens Lyset på samme tid øges for at bringe flere af de højere energier igennem. Flere og flere mennesker er begyndt at forstå, hvordan de er blevet manipuleret med af Illuminati og med rette føler vrede over, at de er blevet vildledt i så lang tid. Ikke kun det, men den måde, hvorpå I er blevet nægtet mange af de fremskridt, som de har holdt for sig selv. Sandheden er, at I, før I inkarnerede, også vidste, at I ville opleve en stærk udfordring med at genvinde jeres frihed og jeres rettigheder. Men I er måske ikke klar over, at I blev valgt på grund af jeres baggrund og erfaring. Nogle få kan være faldet fra hen ad vejen, men det var kendt, at langt de fleste ville rejse sig mod de mørke. Derfor har I været i stand til at modstå deres handlinger, så meget, at de ikke længere kan være sikre på at opfylde deres egen dagsorden. Så vi kan sige, at lyset har vundet kampen mod dem og selv om de vil kæmpe til den bitre ende, kan de ikke vinde.

Vi er ude af stand til at fastslå den nøjagtige måde, hvorpå begivenheder vil udvikle sig og kan derfor ikke forudsige, hvornår Opstigning vil finde sted. Dog skulle fremskridt nu gå endnu hurtigere og vi hjælper jer på jeres vej. Til tider kan det se ud til, at ting stagnerer, men vær forvisset om, at alt går godt og vi vil ikke tillade, at I bliver holdt tilbage. Faktisk, hvor det tillades, vil vi altid hjælpe jer og det er ofte et spørgsmål om at rådgive jer om det korrekte eller bedste tidspunkt for handling. Det gør vi med subtile midler eller når vi møder jer under jeres søvn. Den udfordring, I står overfor, er en udfordring, som I er nødt til at beskæftige jer med, men vi har ikke desto mindre lov til at hjælpe jer. Efter at I næsten er nået igennem den hårdeste del af jeres udvikling, ved vi, at I vil komme sejrrigt ud af det. Nogle sjæle vil tydeligvis miste deres liv i disse omskiftelige tider, men det er deres aftalte karma, som vil komme dem til gode. Sandelig tilbyder de sidste tider jer mange gode muligheder for at rydde gammel karma en gang for alle.

De sidste tider giver også store muligheder for alles karma at blive ryddet og især hvis I følger Opstigningen, er det nødvendigt at gøre det. I kan ikke tage det med jer, men vi må tilføje, at I kan blive løst fra den, hvis omstændighederne tillader det. Sikke en dejlig tanke, at I kan vinke farvel til yderligere karma, når I når et bestemt punkt i evolutionen. Hvis I et øjeblik forestiller jer, når vibrationerne højnes, er der et punkt, hvor I kun kan sige sandheden og det i sig selv gør, at mange karmiske situationer undgås. Mennesket har vænnet sig til at tale halve sandheder så ofte, at det bliver den normale måde at leve på. En del af jeres problem er, at det at fortælle sandheden, kan føre til problemer for jer eller andre, så I er tilbøjelige til at dække over det. Vær forvisset om, at i de højere dimensioner vil I ikke stå over for de samme problemer og livet er så glædeligt og problemfrit.

I generelle vendinger har vi forsøgt at give jer en fornemmelse af, hvordan det er at leve i de højere vibrationer, dog uden konkrete erfaringer med dem er det vanskeligt at finde passende ord. Lad os sige, at I vil være henrykte over den frihed, I får og nyde den lykke og kærlighed, der eksisterer overalt. Ikke mere slid og slæb, ikke flere kedelige pligter og al den tid, I ønsker til at tilfredsstille jeres kærlighed til eventyr og nye udfordringer. Følg Loven om En og I vil nyde jeres nyfundne frihed. Nogle gange kan Jorden give de mest spændende udfordringer, men de vil snart være glemt, når I har hele universet at opleve. Al den tid og anstrengelse I har lagt i for at nå så langt, vil være mere end den anstrengelse værd, I har lagt i det. Husk ikke mindst af alt, at I igen kan møde jeres kære og venner og sikke et herligt gensyn, I vil opleve.

Vi nyder at fortælle jer, hvad der venter jer, når I stiger op og den frihed til fuldt ud og frit at udtrykke jer selv som den kærlige sjæl, I er, er uden tvivl den mest tilfredsstillende oplevelse. I vil blive hyldet for de oplevelser, I har haft og mange sjæle vil glædes over at møde jer og "høre" alt om dem. Ja, som vi nævnte i en tidligere meddelelse, vil andre sjæle ikke nødvendigvis behøve gennem jer at opleve præcis, hvad I har. Jeres erfaring kan deles til gavn for andre sjæle og således fortsætter læringsforløbet. Med tiden vil I lægge jeres oplevelser på Jorden bag jer og de vil blive rent drømmeagtige, men I vil altid have gavn af dem. I har jo rejst den vej før, men når I vender tilbage, vil det tælle med i jeres oplevelser og således fortsætter det, til I vokser til et punkt, hvor I bliver et Galaktisk Væsen.

På grund af forvirringen og Verdens tilstand vil der snart komme en tid, hvor mange mennesker vil være bekymrede over, hvad der sker omkring dem. Det er her, I kan dæmpe deres frygt, men vær forsigtige med, at I ikke overlæsser dem med for mange detaljer. Tydeligvis vil ikke alle ønske at lytte til, hvad I har at sige og for nogle af dem er sandheden et for langt skridt for dem at tro. Lad dem finde deres egen sandhed, men tal endelig med dem, der udtrykker interesse. I sådanne tider er mennesker som regel bekymrede for, hvad der vil ske med deres familie og venner. Familier vil generelt blive sammen og fortsætte med at opleve og udvikle sig sammen. Det skal dog erindres, at enhver sjæl har et valg i hver fase af dens udvikling og det må respekteres.

Med tanke på al negativiteten på Jorden, skal det erindres, at et liv nu, der er fuld af prøvelser, ikke er et tegn på niveauet af jeres spiritualitet, især nu, hvor så mange sandsynligvis bruger meget tid på at rydde gamle karmiske anliggender. Snarere tyder det på, at I har forpligtet jer til at rydde jeres karma, så I er klar til at stige op. Så vær forsigtige, når I vælger at komme med en mening om en sjæls fremskridt. I kan ikke rigtig vide det, medmindre I har læst Akasha optegnelserne og selv da vil I være uvidende om, hvad sjælen har forpligtet sig til i denne livstid. Vi vil understrege, at karma ikke er en straf, men en mulighed for at løse problemer, der kan hindre jeres avancement. Hvad der kan synes som straf, er simpelthen muligheden for at rette problemer, I har, der ofte vedrører andre mennesker.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, jeg kommer som altid for at løfte jer op og sikre, at I ved, at I aldrig rejser alene på jeres sjæls vej. Der er altid hjælpere og Guider, der følger jeres fremskridt og giver jer et blidt puf, når I har brug for det. Vi minder jer ofte om, at de er der for jer og er glade for at hjælpe jer, når I har brug for det. Uanset hvilket udviklingsstadie, I har nået, er der altid sjæle, der er klar til at hjælpe jer og således fortsætter det, indtil I når jeres rejses mål. Følg jeres intuitive følelser, når I er i tvivl, da de ikke vil svigte jer og de vil vokse sig stærkere, efterhånden som I udvikler jer. Egoet kan komme i vejen, men I kan være sikre på, at det er omsorgen for jeres jordiske behov, som måske ikke nødvendigvis er jeres prioritet.

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey
Oversættelse: Margit Villumsen



No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel



…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.