team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday, March 18, 2016

Dansk -- Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 18. marts 2016



Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 18. marts 2016

Meget sker, efterhånden som Lyset vækker flere sjæle til sandheden om deres eksistens. Alt for længe er I bogstavelig talt blevet holdt i uvidenhed, men reagerer nu på de højere vibrationer. I er brudt ud af glemslens kokon og er begyndt at forstå jeres sande plads i universet. Hvis bare I kunne fatte sandheden om jeres pragt og indtage jeres sande plads som et Lysvæsen. Mørkets slør bliver løftet og I forstår langsomt jeres skæbne. I er meget større end I er blevet forledt til at tro og efterhånden som I vågner til sandheden, vil I smide de lænker, der har holdt jer "fanget" på Jorden. Sandheden kan ikke længere ties for jer og I opdager allerede de løgne, der har afholdt jer fra sandheden. Det hele ændrer sig nu, selv om der vil være nogen forvirring, mens det nye blander sig med det gamle. Men tingene tager fart og det er kun et spørgsmål om tid, før sandheden bliver tydeligere. De mørke kan stadig forsinke processen, men de har ikke længere den magt, de tidligere havde. Vær forvisset om, at I er beskyttet af de Galaktiske Styrker og de vil ikke tillade, at planen for jeres frihed går i vasken.

Lyset på Jorden er i høj grad intensiveret så meget, at I hurtigt nærmer jer Opstigning. Men der er meget arbejde, der skal gøres for jeres forberedelse og de sjæle, der er blevet betroet opgaven, får hjælp til at udføre deres arbejde. Det er tid for jer, når de gamle måder ikke længere tjener jer og snart vil I tage et stort spring fremad. Den tidslomme I har levet i, vil snart blive ladt tilbage, men vær opmærksomme, eftersom ændringer vil finde sted meget hurtigt, må I give folk tid til at reagere på dem. Der vil ikke være mangel på vejledning og der er tilstrækkeligt med hjælpere til at sikre, at ændringerne sker uden besvær. Lige så vigtig er tidsfaktoren, da I må være en del af ændringerne, så I nemt kan tilpasse jer dem. Mange af jer har sikkert fulgt meddelelserne fra jeres ledere, der har brugt meget tid for at sikre, at I holdes orienteret om udviklingerne. Ændringerne vil ligge langt ud over mange folks forventninger og de vil komme meget hurtigt, hvilket vil bringe jer gennem en yderst spændende periode med fremskridt. Mange sjæle er involveret i præsentationen af ​​ændringerne og har ventet på denne tid i årevis og er fuldstændig klar til at udføre deres del af åbenbaringerne.

I de højere vibrationer må vi passe på ikke at gøre jer overspændte, da vi ser et meget større billede, der allerede afslører fremtiden. Vi er begejstrede over, at jeres rejse gennem de lavere vibrationer næsten er overstået og forsøger ikke at give indtryk af, at ændringerne er nærmere end de er. Lad ændringerne udvikle sig i deres eget tempo, da de til at begynde med kan ske langsomt. Vi ser et panorama billede af jeres fremtid, hvilket er én grund til, at vi er så overbeviste om den. I det store og hele har I reageret godt i betragtning af de forsinkelser, der har fundet sted i de seneste år og husk, at som et resultat heraf har flere sjæle fået mulighed for at rejse sig. Moder Jord har nået det punkt, hvor hun ikke længere kan holde ændringerne tilbage og det er en anden grund til, at vi er så overbeviste om de kommende ændringer. De fleste af jer kender jeres sande historie og I vil vide, at både de lemuriske og atlantiske perioder endte i katastrofer. Vær forvisset om, at I har bevæget jer forbi den mulighed og I er bestemt til at opleve en vidunderlig succes.

Når fjendtlighederne på Jorden stopper, vil det give den Menneskelige Race tid til at tænke over det faktum, at I Alle er Én. Én Menneskelige Race, der er delt op i fragmenter, fordi I har glemt, at I er jeres Broders Vogter og at det, I gør mod en, gør I mod alle. Når I har haft tid at udvikle tillid til hinanden, vil I hurtigt glemme jeres opslidende historie og forstå karakteren af ​​ubetinget kærlighed. Der er i enhver sjæl et grundlæggende ønske om at være Ét med Alt Der Er og når I har løsnet jer fra de lavere vibrationer, vil I igen finde jeres vej til Kærlighed og Lys. De mørke tidsaldres historie vil snart blive lagt til side og vil få lov til at forsvinde ind i tidsannalerne. Fremtiden er Gylden og I vil ikke behøve at vente for længe, før det bliver jeres virkelighed. Det er jeres sande tilstand af væren og jeres tid uden for den har været en monumental oplevelse, der har gjort det muligt for jer at udvikle jer så meget hurtigere.

Så der er stadig arbejde at gøre, før I virkelig kan komme videre, så hold jer til jeres vision for fremtiden, dermed hjælper I til at fastholde de højere vibrationer. I disse urolige tider, hvor de mørke desperat forsøger at kontrollere udfaldet, vil det vare et stykke tid, før de indser, hvor forgæves deres mål er. Nogle kan kapitulere, mens andre ser en ære i at dø for deres sag. Sådanne sjæle vil blive vist sandheden af deres handlinger og vil lære af dem. Ingen sjæl er uden hjælp og der er mange store Lyssjæle, der står dem bi. Selv på jeres niveau følges jeres fremskridt nøje og I får al mulig hjælp for at sikre jeres succes. Nogle sætter måske spørgsmålstegn ved en sådan udtalelse, men erkend, at jeres Guider ikke blander sig i jeres karmiske ansvar, men vil hjælpe jer igennem dem. Karma kan i jeres øjne være både god eller dårlig, men det hele er en del af jeres nødvendige evolutionære erfaringsdannelse.

Livet er ikke en serie af meningsløse erfaringer og hver enkel erfaring er en del af de lektioner, I har brug for at udvikle jer. Husk, at før I inkarnerede på Jorden, vil I have drøftet jeres livsplan og indvilliget i de forskellige stadier, I har planlagt. Det er her, jeres Guider virkelig spiller deres rolle, da det er meget vigtigt, at det lykkes for jer, når det gælder jeres karmiske udfordringer. Nogle gange kan det være meget svært for jer, men uanset hvor ondt det gør, vil I vinde i det lange løb. Karma er et ganske vanskeligt arrangement, fordi flere sjæle er involveret og hver for sig lærer alle noget af det. Det er her, hvor jeres Guider kommer til deres ret, da ganske meget ansvar ligger hos dem for at sikre en tilfredsstillende afslutning. Det skal dog bemærkes, at når alt kommer til alt, er I stadig frie til at foretage jeres egne valg.

Livet synes at være tilfældige hændelser, men det er faktisk planlagt med omhu. Det er klart, at når mange sjæle er involveret, er det nødvendigt at få alle til at spille deres rolle, hvis alle skal drage nytte af oplevelsen. I kan selvfølgelig "genspille" situationer, som måske ikke har været tilfredsstillende og som må gennemleves igen. Men af ​​forskellige grunde kan karma føres frem til et senere liv.

Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv. Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset oplyse jeres dage og vejen mod fuldendelse.

I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.

Oversættelse: Margit Villumsen


No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel



…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.