team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday, February 12, 2016

Dansk -- Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 12. februar 2016



Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 12. februar 2016

 Meget sker, der så vidt muligt holdes hemmeligt af de involverede. Det vil vrimle med stærke rygter om, at en stor begivenhed snart vil medføre banklukninger på grund af større ændringer, der er under opsejling. De synes at være uundgåelige, da de skal bringes i overensstemmelse med dem, for at undgå en komplet fiasko. Det ville være let at fortælle jer om ikke at bekymre jer, men sådanne hændelser har før fundet sted og viste sig i sidste ende gavnlige for jeres fremtid. Det bør ikke overraske jer, da ændringer altid finder sted, men måske ikke på det niveau, der forventes nu. Overalt omkring jer er forandringer i gang, da de gamle måder og systemer "opdateres" for at komme på højde med den Nye Tidsalder, der nu er begyndt. I sidste ende vil I være glade for dem, da de vil medføre kontinuitet og tilstrækkelig indkomst til at leve et behageligt liv.

I har i meget lang tid fået at vide af St. Germain, at disse ændringer ville finde sted, når tiden var inde og den tid er kommet og I vil opleve en hel strøm af dem over det næste års tid. Det vil indebære store ændringer og de vil højne livskvaliteten ganske betragteligt. Så når I finder jer selv involveret i dem, så husk, at de er "udrensning" af de gamle systemer, der ikke længere tjener jeres behov. Der vil være tidspunkter, hvor det er vigtigt at arbejde sammen, da I i det lange løb alle vil blive omfattet og være mere end tilfreds med resultatet. Vær forvisset om, at dem, der ville nægte jer sådanne fremskridt, ikke vil være i stand til at blande sig i Guds givne løfter om, at I skal gøres fri af jeres Fængselsplanet. Ja, den er blevet kaldt det ved flere lejligheder og mange har benægtet det, men det er sandt og snart vil I fuldt ud forstå, hvorfor det opstod.

I vil finde mange meddelelser, der informerer jer om ændringerne og de bør give jer den forsikring, mange søger. Efter flere års løfter kommer pludselig alt det arbejde, der er blevet lagt i, til at bære frugt. I har aldrig været alene i jeres kamp mod de mørke og på dette vigtige tidspunkt har I ekstra støtte fra Væsener, der har fulgt jeres fremskridt på afstand. De afventer tålmodigt det rette tidspunkt til åbent at afsløre sig selv. De er fredelige og kærlige entiteter, der kommer fra meget højere niveauer og assisterer Moder Jord og hendes Civilisation med sikkert at afslutte denne tid med kaos. Jeres fremtid er sikret, uanset hvilke strabadser det kan medføre. Fremtiden er Gylden og en Tidsalder med store fremskridt, der vil løfte jer op fra de lavere vibrationer og giver løfter om megen glæde og lykke.

Nogle spørger, hvad alle ændringerne handler om og hvorfor nu og det enkle svar er, at "det er tid". Lige siden denne cyklus begyndte, var I bestemt til at nå dette punkt med tiden og resultatet skyldes indsatsen fra de af Lyset, der har holdt deres løfter om at sprede Lyset vidt og bredt. Med tiden vil det også favne de mørke, da de efterhånden vil reagere på det, så det forventes, at I af Lyset vil behandle dem med medfølelse. Det er ikke umuligt at vække dem til lyset en gang mere og de kan løftes op i Lyset med jeres kærlighed og hjælp. Ingen sjæl er uden frelse og måske kan I se dem som sjæle, der kræver meget kærlighed for at blive vækket til Lyset.

Hver dag i jeres liv kommer de fleste af jer i kontakt med mange sjæle på flere forskellige evolutionsniveauer. I kan fornemme, om nogle er Lysvæsner, men I kan ikke være sikker. Så behandl alle ens, herunder dem, der synes at være uden kendskab til deres sande potentiale. Ofte vil et par venlige ord vække dem og løfte dem op og begynde en tankestrøm, der fører dem til større forståelse. Så snart en sjæl reagerer, vil deres Guider med glæde hjælpe dem videre og til større ting. Hjælpen er der altid og stopper aldrig. Det er en vidunderlig sandhed, at de, der har fundet Lyset inden i sig, er ivrige efter at dele det med andre. De bliver ofte jeres healere og lærere og således vokser Lyset til stadighed og bliver en kraftfuld energi til gavn for alle. Det er lykkedes jer så godt, at I har forankret Lyset på så mange steder, at der nu eksisterer et stærkt netværk rundt om Jorden. Det opløfter og som det gør det, bliver Moder Jord mere og mere aktiv med at bringe endnu mere lys ind. Sejr over de mørke er derfor sikker og de trækker sig tilbage, da de har været ude af stand til at kommandere med myndigheder, som de tidligere er lykkedes med.

Kampen er på ingen måde ovre, da de mørke har deres håndlangere over hele Jorden, men deres magt til at gøre, som de vil, er blevet mindre. Som tiden går, vil flere af dem indse, at de er i en svækket position og opgive kampen. I modsætning til jeres fængsler på Jorden får alle sjæle al mulig hjælp og de elsker at guide dem tilbage til Lyset. Det vil ikke være "straf", som I forstår ordet. Når de vender tilbage til Lyset, vil de blive hilst velkommen, men vil alligevel være nødt til at undgælde for tidligere handlinger. Hver af jer har oplevet det som "karma" og det betyder at arbejde jer gennem jeres fejl for at forhindre en gentagelse.

Stort set uden jeres vidende er der mange, mange væsner, der våger over jer for at sikre, at I ikke bliver distraheret eller vildledt og for at jeres fødder er solidt plantet på jorden. Sikkert er det, at de af jer, der har fulgt jeres livsplan, er godt på vej til Opstigning. Åh, hvilken glæde og fejringer, der vil følge jeres succes, fordi vejen gennem jeres dimension har været vanskelig og fuld af prøvelser, men I har med held håndteret alle udfordringer. Selv om det måske ikke har været forventet, har I alligevel haft et frit valg med hensyn til, hvilken vej I tog.

Mange af jer er avanceret tilstrækkeligt til at vide, at I har hævet jeres vibrationer tilstrækkeligt til at være i stand til at stige op. I vil blive opfordret til at hjælpe andre, der også arbejder hen imod Opstigning og der er ingen bedre end dem, det allerede er lykkedes for. Ånden i samarbejde bliver mere kraftfuld, når I udvikler jer gennem dimensionerne og sjæle af samme slags mødes efterhånden. Det sker allerede på Jorden, hvor I tiltrækkes til hinanden på grund af jeres ens vibrationer. Livet, som I kender det og har oplevet det, er langt fra virkeligheden og jeres første oplevelse af det er i Sommerlandet, hvor alle sjæle normalt går til efter deres overgang. Livet er helt anderledes end det, I har været vant til på Jorden.

Livet på Jorden har lært jer, hvordan I i høj grad udvikler jer gennem jeres egen beslutsomhed og I skal lykønskes for en sådan præstation. Og når I fokuserer på en bestemt vej, er hjælp altid til rådighed, hvis I har brug for det. I står ved et punkt, hvor I næsten har fuldendt jeres rejse gennem de materielle verdener. I kan nu træde et skridt tilbage og slappe af og hjælpe andre, der stadig forsøger at finde sandheden om ​​deres eksistens. Der kommer måske ikke en anden mulighed som den i nogen tid, da det, ligesom alle ting, bevæger sig rundt i erfaringscykler.

Jeg forlader jer med kærlighed og velsignelser og må Lyset oplyse jeres vej og dage mod fuldendelse. Denne meddelelse kommer gennem mit Højere Selv.
I Kærlighed og Lys.

Mike Quinsey.


Oversættelse: Margit Villumsen

No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel



…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.