team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday, September 25, 2015

Dansk -- SaLuSa, 25. september 2015



SaLuSa, 25. september 2015 

Kære Alle, sikke en vigtig og spændende tid vi er inde i, hvor mange af jer vil være i stand til at føle opløftelsen som følge af de indkommende energiniveauer. De af jer, der gør, vil uden tvivl vide, at ændringerne er begyndt at skabe velkomne forandringer. I behøver kun at kigge jer omkring for at se, at midt iblandt dem er tegn på ændringer til det bedre. Meget snart vil I have fået endnu flere beviser på dem og det vil blive helt klart, hvad angår den retning, menneskeheden går i. Der vil nødvendigvis komme en udrensning af det gamle, der ikke længere tjener jer, men på samme tid vil de nye energier blive etableret. Illuminati vil gøre et sidste forsøg på at holde sig på deres valgte vej, men det vil ikke være til nogen nytte, da deres magt er blevet alvorligt begrænset af de Galaktiske Styrker, der omgiver Jorden. Så frygt ikke, da alt forløber godt, men vær tålmodige, da alle fordelene vil komme i god tid - I befinder jer i perioden med den Store Opvågnen.

I kan være sikre på, at hver sjæl, der er her på sådan et vigtigt tidspunkt, vil drage nytte af ​​deres erfaringer på en eller anden måde. I har ingen grund til at være bekymrede for deres fremtid, da alt vil fortsætte som planlagt og dække alles behov. I bevæger jer fremad som en sjælsgruppe, hvor enhver spiller deres rolle med at afgøre ​​jeres fremtidsudsigter. Store ændringer er på nippet til at finde sted og alt vil hurtigt bringe den Nye Tidsalder i eksistens til jeres store glæde. I har allerede fået en idé om, hvad der ligger forude og vi kan forsikre jer om, at I ikke vil blive det mindste skuffede. Vi priser jer alle for den rolle, I har spillet gennem mange inkarnationer og det betyder ikke noget, at I til tider har spillet en negativ rolle som en del af jeres erfaringer. Når I læser Akasha optegnelserne, vil I opdage, at I har haft alle mulige roller, som samlet har gjort det muligt for jer at udvikle jer. Der har altid været en plan for at hjælpe så mange sjæle som muligt i at nå Opstigningsmålet og nu er fordelene ved at blive realiseret.

I lang tid har I været omhyggeligt guidet gennem de mange udfordringer, I har måttet stå overfor og I har haft Ærkeengel Michaels visdom og viden til at hjælpe jer. Der har også været mange andre sjæle til at guide jer, så jeres individuelle behov tilgodeses. Alle dem, der havde potentialet til at stige op, burde nu have gjort det og være godt på vej til Opstigning. Vi fortæller jer igen om ikke at bekymre jer om jeres personlige udvikling, da, hvis I har gjort et ægte forsøg på at stige op, så ville I utvivlsomt have lykkedes. Som vi ser det, er det ikke svært at placere jeres fødder solidt på den sti, der bærer jer til opfyldelse. Hvis I føler jer klar, så er I det helt sikkert og bør ikke have svært ved at finde vejen fremad ind i Lyset.

Med den vejledning, vi har givet jer, føler vi, at I nu skulle være i stand til at gå fremad med tillid og med sikkerhed vide, at fremtiden er gylden. Selv om det endnu ikke er synligt, har I vundet kampen med de mørke, der ikke længere kan forvente at fuldføre deres plan mod verdensherredømme. De står i formation og leder efter en udvej, mens de stadig klamrer sig til håbet om, at de stadig kan finde en vej til succes. Vær forvisset om, at de ikke vil komme sig oven på de tilbageslag, de har oplevet. Men som de har vist i fortiden, har de svært ved at acceptere nederlag. I mellemtiden vokser Lysets Styrker sig stærkere og går videre med deres plan om den fuldstændige tilbagevenden til Lyset. Nogle af jer føler allerede en større bevidsthed og forståelse for, hvad der foregår og det skal vokse yderligere, når de hindringer, der står i vejen for jer, er fjernet.

Forandringerne fortsætter med at ske og i et hurtigere tempo end tidligere og det vil fortsætte hele vejen til Opstigning. I mellemtiden må I være opmærksomme på nyhederne ang. tegn på ændringer, der snart vil blive annonceret, men der vil være forsøg på at forhindre dem, hvilket kan forsinke sagerne. Dog vil enhver forsinkelse kun være kort, da de mørke ikke længere har magt eller forbindelser til at diktere anliggender. De er ofre for deres egen plan med at fængsle andre, hvilket har givet bagslag for dem. Med deres grådighed og arrogance har de aldrig overvejet fiasko, men er nu forvirrede og ude af stand til at styre begivenhederne, som de gjorde før. Så vi kan alle koncentrere os om de kommende ændringer og hjælpe på mange måder for at gøre dem helt vellykkede.

Nogle af jer, der er mere følsomme end andre, vil muligvis føle jer en smule øre (light headed), når de højere energier påvirker jer. Den tilstand vil snart gå over, når I vænner jer til dem, men generelt set vil folk føle sig opløftet på en række forskellige måder og sådan vil det fortsætte. Hvis I ikke har nogen følelse af forandring inden i jer selv, skal I ikke bekymre jer, da de påvirker mennesker på forskellige måder. Bevar blot roen og husk, at I tiltrækker energien til jer selv gennem Loven om Tiltrækning. Så I går ind i en begivenhedsrig periode, hvor mange ting vil ske, ofte i hurtig rækkefølge. I skal dog ikke være forfærdede, hvis noget skjules for jer, da der stadig er dem, der ville holde jer i mørket, hvis de kunne. For vores vedkommende vil vi oplyse jer, når det er hensigtsmæssigt at gøre det. Vi vil så vidt muligt gerne se en glidende overgang fra de gamle måder, men det er måske ikke muligt, før de mørke er af vejen.

Vi vil gerne tilføje et par kommentarer om gruppesjæle og vil ved at bruge fugle som eksempel nævne, at de udvikler sig. Når I stiger op, vil I finde dem begavet med mere skønhed og som blomster vil de reagere mere åbent over for energierne hos det opstegne Menneske. Farver vil være mere levende og tydelige og sangfugle vil have dejlige sange at synge. Hvad der vil være mest mærkbart, er renheden og det nye i alt. Dyr, som I anser som vilde, bliver tamme og ikke længere aggressive eller kødædende. Tamme dyr som heste vil reagere på en mere intelligent måde og være i stand til at tale med Mennesket gennem tankens kraft. Med tiden vil dette også gælde jeres kæledyr, hundene og kattene, der vil blive sammen med jer, da det kun er de vilde arter, der går ind i en gruppesjæl.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og venter, da I vil se og nyde de forandringer, der venter på at ske. Alt sker i god tid og selvfølgelig hvad vi kalder det rigtige tidspunkt. Så fortvivl ikke, hvis noget kært til jeres hjerte ikke sker, da forsinkelsen kun kan skyldes omstændigheder på det tidspunkt. Vid også, at enhver sjæl vil være på det rette sted for dem, når Opstigning finder sted. Bevar roen, uanset hvad I møder i denne sidste periode af de gamle energier. Det vil være en prøvelsernes tid på nogle måder, men på lang sigt vil alt falde til ro og stor glæde opleves. I har fortjent jeres plads i historien, da I med succes er gået gennem store perioder med mørke. Dog har I overvundet forsøgene på at fange jer og forhindre jeres opstigning og gjort det med ynde og beslutsomhed. Vi siger godt gået og nyd frugterne af det arbejde, der stadig venter.

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey



NOTE: Jeg undskylder, fordi mit budskab af 11. September 2005 referede til "Hylder" og skulle have været "Sfære Alliance"

Oversættelse: Margit Villumsen


Friday, September 18, 2015

Dansk -- SaLuSa, 18. september 2015


SaLuSa, 18. september 2015 

I får bevis for de ændringer, der er i gang og mange af jer føler nu fordelene ved dem, selv om I har haft jeres skuffelser i fortiden. Til sammenligning skulle I nu være i stand til at føle de forskellige energier, der er omkring jer og er blevet væsentligt hævet. Det har været en langsom, men positiv opbygning over de seneste få år, som netop er ved at toppe, hvilket bringer en mærkbar opløftelse med sig. Den samlede effekt vil være en effekt, der vækker flere mennesker til sandheden, så de kan bryde med de mørkes indflydelse. Kære Alle, Lyset har opnået en sejr over dem og de kan ikke længere slavebinde den Menneskelige Race. Ændringer vil komme ret hurtigt, hvilket vil føre til etableringen af ​​en ny æra, hvor frihed vil blive genoprettet, og et kvantespring fremad, der vil betyde indførelse af de fordele, der er blevet jer nægtet. Alt er forberedt og vil blive givet til jer, så snart omstændighederne tillader det. Hav tålmodighed, da nogle ændringer er monumentale og der er brug for tid til at indføre dem. Det vigtigste anliggende i øjeblikket er at fjerne de mørke og således sætte en stopper for deres aktiviteter, der bevidst forstyrrer jeres fremtid.

En dag, når I ser jer tilbage, vil I indse, at de liv, I har haft i dualitet, har hævet jeres bevidsthedsniveau på en dybtgående måde. I er måske blevet grundigt testet i livets brande, men I har rejst jer igen som Fugl Føniks. I er på vej til at blive det store Væsen, som I var, da I startede jeres rejse for æoner af tid siden. Det har været hårdt og selv nu rydder nogle sjæle stadig gammel karma, mens de fuldender rejsen hjem. Vid, at hver eneste af jer meldte sig frivilligt til oplevelsen, så der bør ikke være nogen beskyldninger mod Hierarkiet. De har i virkeligheden altid stået ved jeres side og har sikret, at I fik alle muligheder for succes. I er elsket ud over alle grænser og er langt større end I overhovedet kan forestille jer på nuværende tidspunkt. Så hold hovedet højt og se de sidste af de gamle energier til ende med tak for deres plads i jeres udvikling.

Som vi har nævnt for nylig, kan I som sjæle, der har nået et avanceret forståelsesniveau, gøre meget ved at hjælpe dem, der lige nu vågner til sandheden. De vil høre om ændringer, der finder sted og nogle vil blive skræmt ved udsigten til, at ting, der er velkendte for dem, bliver fjernet. I kan berolige dem og forsikre dem om, at ikke alene er ændringerne i den bedste interesse for alle, men vil rykke dem meget hurtigt nærmere et mere behageligt og let liv. Skaberen har anerkendt det hårde arbejde, der er lagt i for at opnå succes og har lovet, at fra nu af skal I nyde frugterne af jeres arbejde.

Langsomt, men sikkert skal I lære om jeres sande historie og jeres ophøjede plads i Universet. De sidste tider bliver betragtet med beundring af mange, mange civilisationer, der venter på at møde jer og vise jer deres kærlighed og takke jer for jeres præstationer. I har udført en tjeneste, der vil gavne mange sjæle og fremskynde deres udvikling. Med tiden vil I fuldt ud forstå, men på nuværende tidspunkt ville det være for meget at forstå det hele på én gang. Til alle tider har "kærlighed" været nøgleordet til jeres succes og Universel Kærlighed er jeres endelige mål. Når det er muligt, vær rolige nu og tag det i stiv arm og vi ved, det er lettere sagt end gjort. Jeres bekymringer vil snart høre fortiden til, når I vil være i stand til fuldt ud at nyde jeres liv.

I kan være sikre på, at ingen indtrængen eller forsøg fra andre på at forstyrre jeres fremskridt, vil blive tilladt. Som vi har nævnt før, er Jorden i karantæne, men bliver også beskyttet af mange Rumskibe, på en sådan måde, at I er sikre på at fuldende jeres rejse helt sikkert. De sidste tider er allerede blevet dekreteret til at være en succes, så positive forudsigelser for denne periode vil komme til at bære frugt. På det rigtige tidspunkt, der for øjeblikket ligger langt væk, vil vi blive i stand til at lande sikkert på Jorden og begynde fejringerne, der allerede er planlagt. Til den tid vil I være helt fri af de mørkes eller andre ubudne gæsters efterstræbelser. Der er mægtige tider forude, der et stykke ad vejen vil være en "tak" for jeres hårde arbejde og gode resultater.

Vi ved, at nogle af jer med børn bekymrer jer om deres fremtid og vi ønsker at forsikre jer, at der vil blive passet godt på dem. Nogle er inkarneret fra de højere dimensioner, især med henblik på den periode, der er på vej. De er avancerede sjæle, der har en masse at byde på og vil være til umådelig hjælp, når deres viden er krævet. Faktisk er nogle fødte ledere og deres psykiske evner og andre kvaliteter vil blive hilst velkommen. Når I bevæger jer længere ind i den Nye Tidsalder, vil I også begynde at udvikle og påtage jer jeres særlige evner og når I udvikler jer, vil I også udbygge jeres chakra-system. Evolution stopper aldrig og således udvikler liv sig til bedre og bedre ting. For eksempel er nogle af jer allerede telepatiske, men med tiden vil det være et normalt træk hos alle.

Tænk stort, da det eneste, der nu kan holde jer tilbage, er jer selv. I hjælper med at skabe jeres fremtid ved jeres tanker og ønsker og ved at tiltrække dem til jer selv. Så det er bydende nødvendigt, at I ikke dvæler ved negative tanker, da I på den måde kan tiltrække de ting, I ikke ønsker. Det vil naturligvis blive lettere, når vibrationerne stiger, indtil I når den fase, hvor I ikke vil støde på negativitet. For mange sjæle har dualitet finpudset jeres karakter og temperament til det punkt, hvor I er i fuld kontrol. På Jorden har der været så mange udfordringer at overvinde, at det ikke er overraskende, at I har fundet det vanskeligt at gøre fremskridt. Men I er aldrig alene og jeres Guider er hele tiden ved jeres side for at hjælpe. Kald på dem, når I har brug for hjælp og I vil helt sikkert få et svar. Men nogle gange har I brug for at gå gennem oplevelser af karmiske årsager, hvorfor de må stå i baggrunden.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler mig helt tæt på jer, efter at have taget "del" i jeres liv i nogen tid nu. Jeg er naturligvis ikke den eneste omkring jer og de gange, hvor I har brug for særlig hjælp, er der andre at vende sig til. Vær forvisset om, at vi altid kun er et opkald væk og modtager jeres beskeder og når det er muligt, får I svar på dem. Når vi kan afsløre vores rumskibe, vil I se dem for en kort tid og vi ved, at mange af jer finder det beroligende. Vi nyder vores tjeneste for menneskeheden og får så meget glæde, når vi kan se, hvor godt det skrider fremad og især i denne tid, hvor I er så tæt på at fuldende jeres rejse. Det varer ikke længe nu, inden jeres rejser på Jorden er ovre og fejringerne kan begynde og det er et udtryk for, hvor meget I respekteres og beundres for jeres bemærkelsesværdige resultater gennem æoner af tid.

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey
Oversættelse: Margit Villumsen

Sunday, September 13, 2015

Dansk -- SaLuSa, 11. september 2015






SaLuSa, 11. september 2015


Lige pludselig efter at have ventet i lang tid på positive nyheder om Opstigningen erfarer I, at en række kilder modtager positive oplysninger. I er nu gentagne gange blevet informeret om, at den 28. september er månedens højdepunkt, idet fotonenergierne på den dag topper. Ikke blot det, men til et niveau, der ikke tidligere er set. Hvis I nogensinde har haft nogen tvivl om de fremskridt, der er gjort med hensyn til Opstigning, er de helt sikkert fjernet nu. I vil nu begynde at indse, at så meget er sket "bag kulisserne", som I ikke tidligere var klar over. Som I ofte har fået at vide, har det været af hensyn til at holde vores plan hemmelig så længe som muligt. Forskellige civilisationer har været involveret i den sag, ikke mindst the Shelves *) fra den 6. dimension, der pludselig præsenterede sig for jer. De er af Lyset og vil sikre, at I lykkes med at bane jer vej til Opstigningen og de vil ikke tillade, at de mørke fortsætter med at forstyrre jeres fremskridt. Når I ser tilbage, vil I indse, at der siden 2012 er gjort stadige fremskridt, indtil I pludselig har fundet jeres plads i den Nye Tidsalder og intet kan stoppe jeres fuldendelse.

Som mange af jer måske allerede har fundet ud af, er the Shelves ankommet til jeres solsystem på deres "hjem planet", der nu hjælper med at afbøje nogle af de kraftfulde energier, der når jer. Ellers kunne nogle af jer blive overvældet af den fulde kraft i sådanne kraftfulde energier. De er alle tegn på de fremskridt, der er gjort på mange fronter, der snart vil føre til Opstigning. Hvilke sjæle der stiger op, er udelukkende afhængigt af deres vibrationsniveau, så det er vigtigt, at I koncentrerer jer om at holde jeres fokus på jeres mål. Det er naturligt, at I vil være bekymrede for jeres kære, men vær forvisset om, at alle sjæle vil befinde sig præcis der, hvor de er bestemt til at være. Den cyklus, der netop er afsluttet, vil i modsætning til tidligere cykler ikke ende i en katastrofe, men med succes, da alle jer, der er klar, vil gå videre og kan ikke længere bremses.

Nogle sjæle vil spørge, hvordan de kan vide, om de er klar til at stige op og det faktum, at de har gjort en indsats for at være klar til en sådan lejlighed, tyder på, at de har forberedt sig til det med succes. Fortsæt som I har gjort indtil nu og bekymr jer ikke om jeres fremtid, da mange Guider, der rejser med jer, vil sikre, at I befinder jer præcis der, hvor det er meningen, I skal være. Nogle sjæle vil fortsætte på deres nuværende niveau i en dimension, der ligner den nuværende, hvor de vil fortsætte med at opleve 3. dimensions udfordringer. Moder Jord stiger også op og vil ikke længere være bundet til de lavere vibrationer. En smuk Jord, hvor fred og kærlighed hersker, vil rejse sig af asken af ​​den gamle. I vil ikke længere være underlagt dem, der bærer de negative energier eller deres handlinger, der sænker Lysets højere vibrationer. Kort sagt kan de ikke overleve i de højere vibrationer, der er for sjæle, der har bevæget sig ud over behovet for yderligere erfaring på det niveau.

Uanset hvor I er i verden, vil de nye energier ændre de gamle og Opstigning vil byde på de samme muligheder for alle sjæle uanset baggrund. Det har været det samme, lige siden jeres rejse startede for æoner af tid siden. Alle sjæle er blevet hjulpet gennem deres forskellige liv, selv om de har været uvidende om tilstedeværelsen af ​​deres Guider. Mens vibrationerne stiger, vil nogle sjæle begynde at få en bevidsthed om dem og i sidste ende være i stand til at tale med dem. Husk, at mange af jer forlader jeres sovende kroppe hver nat og møder dem, idet jeres behov diskuteres og hjælp bliver jer givet, hvis det ønskes. I lades aldrig alene tilbage for at kæmpe jeres kampe i livet, selv om det kan se sådan ud, når alle mulige forhindringer ligger i vejen for jer. Vi vil minde jer om, at I indvilligede i prøvelser i livet, før I inkarnerede, idet I har accepteret behovet for at lære bestemte lektioner for at fremme jeres udvikling.
Hvis I havde en vågnende erindring om jeres tidligere liv, ville I blive overrasket over de hurtige fremskridt, I har gjort. Der er faktisk ikke en hurtigere måde til rådighed for jer end selv i den næste dimension. Vær forvisset om, at alle jer, der er på Jorden nu, er blevet valgt på grund af jeres særlige behov og jeres tidligere erfaringer. Men det er også nødvendigt at have sjæle fra alle niveauer for at skabe et komplet samfund, der giver dem alle de erfaringer, der er nødvendige for at udvikle sig. Livet kan synes at være en blanding af oplevelser, som synes at have et lille formål, men vi kan forsikre jer om, at de nøje planlægges og udføres af jeres Guider. Som I måske forstår, i denne særlige tid, er det et spørgsmål om at samle de løse ender for at sikre, at I er helt parate til at stige op. I har uden tvivl haft den erfaring, at nogle sjæle overhovedet ingen interesse har i Opstigning, fordi de ikke har hævet deres bevidsthed til et tilstrækkeligt niveau til at kunne forstå, hvad det betyder. Men som vi ofte påpeger, det betyder ikke noget i den større sammenhæng, da alle i sidste ende vil fuldende deres lektioner i 3. dimension.

I står nu ved begyndelsen til et ​​andet storslået eventyr, men denne gang vil I vælge den sti, I ønsker at følge. Efter alle de oplevelser, I har været igennem, kan I læne jer tilbage og nyde de ændringer, efterhånden som de kommer. Der er klart stadigt arbejde, der skal gøres og tålmodighed er nødvendig, mens de gamle energier udspiller sig. I, der ved besked, kan være til stor nytte for dem, der er ved at vågne og har brug for hjælp til at forstå, hvad der sker. Som I kan forestille jer, vil sandheden komme som et chok for de fleste mennesker, men ændringerne vil blive hilst velkommen, da de bringer jer til et niveau, hvor kærlighed og fred regerer. Eventuelle rester af de gamle vibrationer vil gradvist forsvinde eller blive fjernet, når fordelene ved den højere dimension løfter jer op.

Vi mener, at mange af jer vil begynde at føle fordelene ved hævningen af vibrationerne og det skulle bringe jer en fred i sindet og en glad følelse af, at I omsider fuldt ud kan nyde Lyset, der hele tiden øges. Livet vil være fuld af formål og opløftende og de gamle dage med kaos og usikkerhed vil træde i baggrunden, da de har tjent deres formål med at hjælpe jer med at udvikle jer. Rejsen tilbage til de højere vibrationer har været lang og besværlig, men enhver indsats vil have været det værd. På et vist trin vil I være i stand til at se tilbage på jeres mange liv og historie og så vil I få fuld forståelse for jeres oplevelser. De vil hjælpe jer i jeres valg af yderligere muligheder for at bringe jeres udvikling til det næste trin.


Jeg er SaLuSa fra Sirius og altid glad for at henvende mig til jer specielt på et så vigtigt tidspunkt. Jeres forståelse af livet har udviklet sig med stormskridt og det vil fortsætte med at gå hurtigere, når de større sandheder afsløres for jer. Når først I virkelig forstår jeres bemærkelsesværdige bedrifter, vil I være i stand til at forstå præcis, hvor store de er og hvorfor andre civilisationer, der har fulgt jeres fremskridt, ser op til jer. Jeg forlader jer som altid med min kærlighed og velsignelser og stoler på, at I vil finde styrke til at se målet for jer, som nu er så nær.

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen


*) Efter hvad vi ved, er "Shelves" ikke et begreb, som SaLuSa har brugt før. Vi foretog et hurtigt check på vores hjemmeside og det viser sig, at ingen af ​​de kanaliserede væsener her nogensinde har gjort det. Mest sandsynligt er det det navn, de galaktiske væsner bruger for væsener kendt på Jorden som "Blue Avians" (Blå Fugle). For nylig sagde Corey Goode, en af whistleblowerne fra black ops gruppen, der trådte frem og blev grundigtinterviewet af David Wilcock, at de Blå Fugle dukkede op foran en stor skare af black ops ansatte i en af deres hemmelige rumstationer. De sagde, at de over hundrede enorme planet-store rumskibe, der var blevet set i vores solsystem i de seneste par år, var deres og var der for at 'katalysere' de indkommende kosmiske energier, som ellers ville have drevet mange mennesker på Jorden til vanvid. De sagde, at deres job nu var færdigt og at de snart ville tage afsted. - Kees, GalacticChannelings.comge afsted. - Kees, GalacticChannelings.com

Saturday, September 5, 2015

Dansk -- SaLuSa, 4. september 2015



SaLuSa, 4. september 2015 

Kære Alle, sikke en tid, I har, da de meddelelser, I nu modtager, synes at have en generel enighed om, hvad der snart kommer. Denne måned er et vendepunkt, uanset hvad der sker, da de indkommende energier i større eller mindre grad vil påvirke alle sjæle. Faktisk har den allerede gjort sin tilstedeværelse mærkbar ved at berøre jeres bevidsthed med det resultat, at mange mærker ændringerne inde i sig selv. De højere energier bringer kærlighed og i sidste ende en fred, som I kun kortvarigt har kendt i jeres nuværende dimension. De entiteter på jeres Jord, der ikke kan hæve deres vibrationer, vil blive guidet til et passende niveau, som passer til deres behov. Enhver sjæl vil befinde sig på det rette niveau for deres fremtidige behov og alle ting vil nøjagtig være, som de skal være.

Det er tiden, hvor sandheden gradvist vil bryde frem, indtil det bliver et crescendo af oplysninger, der vil gøre jer ør i hovedet. Der er så meget, der er blevet præsenteret for jer som "sandhed", selv om det langt fra er det og havde til formål at holde jer i kløerne på de mørke. Faktisk har det været meget succesfuldt, men med de ekspanderende niveauer af bevidsthed, kan det ikke længere forhindre sandheden i at blive kendt. Det betyder, at I ikke længere automatisk accepterer, hvad der serveres for jer og er mere kræsne og stiller spørgsmål. Samtidig træder mange lysarbejdere nu frem for at dele deres viden med jer. Sandheden kan ikke længere skjules for jer og mens I forbereder jer på at tage aktivt del i den Nye Tidsalder, giver mange kyndige sjæle sig til kende.

Mens fremtiden endnu skal afsløres, vil det synes for jer, at total forvirring hersker overalt omkring jer. Det vil fortsætte et stykke tid, men når først de mørkes aktiviteter bliver holdt i kort snor, vil de ikke længere være i stand til at diktere jer eller at blande sig. Den Nye Tidsalders ændringer vil i sandhed starte og meget snart vil I se fordelene komme i hurtig rækkefølge. I må huske, at vi ikke er afhængige af jeres viden, men er nået meget længere end jeres nuværende niveauer. Men I er godt på vej, da I i nogle år nu har nydt godt af fremskridt, der er en følge af nye teknologier, der er kommet gennem os eller taget fra andre end jeres egne kilder.



I befinder jer i spændende tider, der vil løfte jer ud af de lavere vibrationer og I kan drage fordel af nye opfindelser og eksisterende teknologier, der har været skjult for jer. Jeres behov vil blive fuldt dækket og endelig vil I have så meget tid til jer selv, uden nødvendigheden for at give så meget af jer selv blot at have et udbytterigt liv. De mørke ønskede aldrig, at I skulle være uafhængige og deres lumske planer har med vilje holdt jer som slaver af jeres arbejde og pengesystemet. Alt det vil ændre sig til sin tid, men de mest trængende skal først løftes ud af fattigdom og nød. Det synes at være en vældig opgave, men med vores hjælp vil I være helt og fuldstændigt overrasket over, hvor hurtigt det kan gennemføres.

Folk må være parate til at ændre sig til det bedre og ulejligheden vil være det hele værd. I vil i sidste ende nyde jeres egne interesser og være uafhængige, når dagene med at give så meget af jeres tid blot at sørge for livsfornødenheder vil ændre sig. I vil have mere end rigelig tid til at forfølge jeres egne interesser og driste jer til forskellige dele af Jorden for at nyde en hvilket som helst fritidsbeskæftigelse. Vær forvisset om, at fremtiden er sikker, hvad angår disse spørgsmål og Gud har bestemt, at det skal være så. Krige og enhver form for aggression vil forsvinde og folk vil leve sammen i lykke og harmoni. Når varig fred er etableret, vil jeres venner i Rummet tage mere kontakt og I vil nyde at være sammen om aktiviteter med dem. Det vil snart være tid til at møde andre civilisationer, som også ønsker at dele deres viden med jer og nogle befinder sig allerede i jeres Solsystem og venter på det rigtige tidspunkt til åbent at præsentere sig selv.

Individuelt er jeres vigtigste udfordring at være fokuseret på Lyset og ikke blive distraheret af det, der sker omkring jer. Der vil være distraktioner og falske oplysninger vil bugne, da dem, der frygter ændringerne, klamrer sig desperat til, hvad de kender og føler sig trygge ved. Samtidig vil flere fakta dog komme frem i lyset om, hvordan I er blevet manipuleret med af de mørke. Imidlertid kan flere af jer nu se klart gennem de løgne, der er blevet jer fortalt og er selv klar til at vågne til sandheden. Det vil sprede sig som en steppebrand, hovedsageligt mundtligt, indtil Pressen og andre kilder er tvunget til at berette om de forandringer, der finder sted. Sandheden vil lyde rigtig, fordi I intuitivt ved, hvad I kan acceptere og meget vil være overraskende for jer og også velkomment, da det vil være til gavn for Alle. Vær imidlertid rede til at finde vej gennem mængden af de ​​oplysninger, som vil blive præsenteret for jer.

Når I ser tilbage, vil I indse, at der har været en bevidst plan med at oplyse jer, der har taget mange år, inden den bar frugt. Det har taget lang tid at give tid til dem, der har haft brug for meget mere hjælp til at bryde ud af de lænker, der har holdt dem tilbage. Oprindeligt kom alle sjæle til Jorden fra et højt niveau, og da de sænkede sig ned i de lavere vibrationer, mistede de deres kontakt med Lyset. I får derfor al mulig hjælp til at huske, hvem I virkelig er og at gøre jeres tilbagevenden til Lyset så let som mulig. Jeres guider vil hjælpe jer på vej, så henvend jer til dem, hvis I har brug for deres hjælp. Vi kan også hjælpe, da vi overvåger udviklingen for at sikre jeres succes og hjælpe jer sikkert gennem denne periode. Der er så meget at se frem til, der vil begejstre jer og gør enhver anstrengelse, I har foretaget jer, det hele umagen værd.

I står nu over for nogle interessante udviklinger, der vil være begyndelsen på ​​mange spændende forandringer og lader ingen tvivl tilbage om, at den Nye Tidsalder virkelig er i gang. I stiger op med Moder Jord, der har sin egen Opstigning at tage sig af og ser frem til at bære jer op med sig. Jeres positive handlinger vil hjælpe til at fremskynde begivenheder og i sidste ende er det de kollektive vibrationer på jorden, der vil afgøre, hvornår I stiger op. I er kommet en lang vej for at nå denne vigtige tid i jeres udvikling og følelsen af fuldendelse er voksende, da alle sjæle har mulighed for at løfte sig op. I kan hjælpe hinanden gennem de mere udfordrende tider ved at holde frygten på afstand, da resultatet er sikret og vil føre jer tilbage til Lyset.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og kun én af de mange Rumvenner, der følger jeres fremskridt og hvor det er muligt guider jer mod jeres forudbestemte succes. Med tiden vil I slutte jer til os som ligeværdige og vi vil nyde at gå ind i universet og dele mange eventyr. Men når I endnu engang igen er helt af Lyset, skal I bestemme, hvor rejsen går hen, da det vil være jeres valg. Tænk stort, Kære Alle, da I er bestemt til helt at vende tilbage til Lyset.


Tak SaLuSa.
Mike Quinsey
Oversættelse: Margit

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel



…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.