team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Saturday, July 25, 2015

Dansk -- SaLuSa, 24. juli 2015



SaLuSa, 24. juli 2015 

Som altid foregår der så meget på Jorden, som I ikke direkte er klar over. De ydre tegn er omkring jer og generelt fornemmer folk forandringerne, der finder sted. De ved måske ikke, hvad det er på nuværende tidspunkt, men de føler den subtile forskel af energierne omkring jer. Med dem er en følelse af forandringerne, der er på nippet til at manifestere sig og føles som meget positive. Ting vil fortsætte på den måde og fortsætter med at vokse, indtil der til sidst vil være en opløftelse, der kan føles. Nogle vil ikke desto mindre være uvidende om det, men de af jer, der har arbejdet for at hæve jeres vibrationer, vil uden tvivl føle det. Det kan godt være jeres første positive følelse af ændringerne og vi ved, at mange vil føle sig opløftet over, hvad der foregår. De vil fortsætte og der vil ikke være nogen vej tilbage til de gamle lavere vibrationer.


I har næppe undgået at have bemærket, at mange regimer har problemer med at opretholde deres magt over folket. Det vil fortsætte, indtil de gamle måder er opløste og derefter kan nye indføres. Mange sjæle er inkarneret i denne tid netop på grund af det og venter blot på deres mulighed til at lede folket ind i den Nye Tidsalder. Meget har allerede været planlagt og afventer det rigtige tidspunkt for at blive indført. Vær forvisset om, at når ændringerne begynder for alvor, vil de komme meget hurtigt. Overalt omkring jer er der øgede tegn, der tydeligt viser ​​de gamle systemers utilstrækkelighed og opløsningen af økonomierne, der ikke kan fortsætte i deres nuværende form. Løsningerne er fundet og når den rette lejlighed til at blive indført byder sig, vil I opdage, at fremskridtet pludselig vil tage et kvantespring fremad.

De, der har en særlig interesse i at fastholde de gamle måder, vil kæmpe mod forandring, men til ingen verdens nytte, da planen er for ændringer, der vil føre jer stadig fremad. Nogle vil opfatte, at det nye kun kan blive en realitet, når det gamle er blevet fjernet og vil forsøge at sinke udviklingen. Det vil kun have en begrænset effekt på de foreliggende sager, da formen er blevet støbt. Så meget afventer blot øjeblikket, hvor det kan indføres. Fordi de mangler forståelse, er mange fortvivlede over, hvad de sker, mens det gamle opløses. Men når de kan se længere frem, vil de forstå betydningen af, hvad der sker. Ændringerne vil være mere vidtrækkende, end I har kunnet forestille jer, men er nødvendige for at fremskynde jeres opløftelse ind i de højere vibrationer.

Nogle spørger, hvad de skal gøre i denne tid med forandringer og vi foreslår at leve så normalt som muligt og samtidig regne med nogle strabadser. De vil være kortvarige, da den ultimative årsag til dem så at sige er at "gøre klart skib" og gøre det muligt for det nye at manifestere sig. Det vil blive noget af en begivenhed, når vi endelig trygt og åbent kan lande på Jorden, men den tid er langt væk, da vi må være helt fri for enhver mulig indblanding fra det gamle hierarki. Mens tiden går, vil vi bakke vores repræsentanter, som er på Jorden, op og som står klar til at spille deres rolle med at bringe ændringerne i stand. Alle kan i nogen grad i sidste ende blive involveret, da der vil være meget at gøre. Men ikke så meget, som I måske forestiller jer, da I vil få fordelene ved viden og udstyr, som vil bringe jer mange år frem i forhold til, hvor I er i øjeblikket. Vi kan hjælpe jer med at gøre mange opgaver lette, som I ellers ville synes umulige.

Vi håber, at I er begyndt at få en fornemmelse af de nye energier og kan sætte jeres forventninger meget højere end tidligere. Der er meget, der bevidst er blevet holdt skjult for jer, der ville have løftet jeres livskvalitet langt ud over den nuværende. I vil nemt tilpasse jer de nye måder at leve på, hvilket vil blive åbenbaret for jer alle. I kender allerede potentialet for forandring gennem ideer, der har været forelagt jer. Faktisk vil det uden tvivl overgå jeres forventninger og I føler måske, at de største ændringer er dem, der bogstaveligt talt gør jer fri af slaveriet med kun lidt fritid til at forfølge jeres egne mål. Med tiden vil al det ændre sig, men først vil I opleve livet uden behov for penge, som I forstår det. Det er nok for meget forlangt af jer at forstå, hvordan I kan overleve uden penge, men det kræver en anden forståelse og tilgang i forhold til, hvordan I lever nu. Den væsentligste forskel er, at alle vil få deres behov dækket og ingen vil mangle noget.

Nu da I er ved at blive klar over formålet med livet på Jorden og hvad fremtiden bringer, bør I være mere tryg og i stand til at klare de oplevelser, I end har. For mange er det nuværende stadig en udfordring og karma bliver løst og somme tider er det ufærdige opgaver, der går længere tilbage end til jeres sidste liv. Det er tiden for at afslutte alle gamle problemer, men som med alle tidligere liv har I indvilliget i en plan, der dækker jeres behov og hjælper med jeres udvikling. I virkeligheden sker intet af betydning ved en tilfældighed, selv om det ser sådan ud. I alle har livsplaner, der med hensigt er beregnet til at fremme jeres udvikling og som regel gør det, da I har Guider, der sikrer, at I følger dem. Fri vilje er noget, der normalt bruges, før I kommer ind til et liv, selv om det er sandt at sige, at det sidste ord er jeres.

I kan se tilbage på Jordens historie og vide, at I bidrog til den gennem jeres mange liv. Faktisk har Menneskeheden stort set haft frie hænder til at skabe deres egen fremtid og hvad I oplever i dag, er resultatet. I begyndelsen var det formålet med, at I faldt ned gennem de forskellige dimensioner og mistede kontakten med jeres sande selv, at I begyndte at skabe jeres egne love og regler for at leve. Udfordringen var at se, om I stadig kunne finde Lyset og jeres vej tilbage til Gud. Vi føler, at mange af jer har været opgaven voksen og har haft succes og i dag hjælper I andre med at finde vej hjem igen også. I er blevet hærdet i den menneskelig erfarings ild og I er nu godt rustet til at hjælpe andre, der rejser den samme vej.

Kære Alle, der er fremsat så mange forskellige forklaringer for at forklare, hvad livet handler om og hvad dens formål er. Det kan være forvirrende, men følg på ethvert givet tidspunkt jeres intuition og I vil ikke gå langt fejl. Husk også på, at jeres Guider altid forsøger at hjælpe, men det er naturligvis vanskeligt, hvis en sjæl endnu ikke har anerkendt deres eksistens. Til sidst vil I finde Sandheden, fordi i sidste ende er det alt, hvad der vil eksistere.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og nyder disse tider med jer, da jeg ved, at mange af jer er vågnet til sandheden og er overbeviste om at lægge jeres lavere dimension bag jer. I har lært de erfaringer, den har haft at byde på og er nu klar til, hvis det er jeres ønske, at hjælpe andre, der kæmper for at finde sandheden. Den Galaktiske Føderation ser frem til den dag, der nærmer sig, hvor vi kan mødes som én og arbejde sammen i Lyset.


Tak SaLuSa.
Mike Quinsey



Oversættelse: Margit

No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel



…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.