team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Sunday, May 24, 2015

Dansk -- SaLuSa, 22. maj 2015SaLuSa, 22. maj 2015


Tiden fortsætter med at gå meget hurtigt og vil fortsat gøre det, hvilket for mange af jer er en lettelse, da I oplever mange udfordringer. Dette er forventeligt, da I står over for at rydde karmarester, der er akkumuleret over en lang periode. Der vil komme et tidspunkt, hvor I stort set vil have fuldendt det og det vil blive betragtet som værende ryddet og tavlen vil være ren. Jeres fokus på alt, hvad der er positivt, vil sikre, at I bliver på Lysets vej og de sidste tider bør være en lejlighed, hvor I bliver opmærksom på fuldendelse inde i jer selv. Det vil komme med en følelse af fred og med en viden om, at alt er godt. I vil finde det lettere at leve i "Nuet" og livet vil være behageligere, når I fokuserer på Lyset. De gamle vibrationer vil kun have lidt eller ingen tiltrækning og I vil uden mindste tvivl vide, at I stiger op. Det er, som om to verdener slynger sig om hinanden, men de er i virkeligheden ved at blive skilt fra hinanden, da de højere vibrationer løfter jer op. I er efter jeres eget valg ved at lægge de gamle vibrationer bag jer, da I har lært de lektioner, de kunne give jer. For dem, der vælger at bevare deres liv, vil fortsætte som hidtil, selv om de vil være nødt til at flytte til en ny Jord. Vær forvisset om, at planen for Menneskeheden er perfekt og hver sjæl vil befinde sig præcis, hvor de er bestemt til at være. Fortvivl ikke, hvis det betyder adskillelse fra venner, da I altid være i stand til at forny det, hvor der er tale om et kærlighedsbånd. Husk på, at på et vist tidspunkt i fremtiden vil alt være i "Nuet" og så vil I være i stand til øjeblikkeligt at bevæge jer ved tankens kraft.

For øjeblikket kan I begynde at forestille jer, hvad fremtiden bringer og den glæde og lykke den vil bringe. Nogle sjæle vil bekymre sig om at holde fast i gamle relationer, men husk, at kontakt altid kan skabes ved at tænke på det og hvis sjælen er fri, vil I forbindes. I sammenligning med den frihed, I vil have, vil oplevelsen på Jorden synes som at have været i "fængsel", simpelthen på grund af de restriktioner, der har været nødvendige for at sikre, at jeres liv ikke blev forstyrret. I skabte jeres virkelighed og det var nødvendigt for jer at opleve, hvad end I skabte. Det er den eneste måde at lære at håndtere en sådan kraft og det vil være jer til god nytte, når I har fuld frihed til at bevæge jer i Galaksens højere dimensioner.Vi mener, at mange af jer er vågnet op til jeres sande potentiale og vid, at I er vågnet og har udvidet jeres bevidsthed. Dette vil fortsætte, indtil I er klar til at tage de sidste skridt mod at blive et Galaktisk Væsen. Det vil ikke være nyt for jer, da I vender tilbage til et niveau, som I tidligere havde opnået. I sænkede jeres vibrationer for at opleve i de lavere og nu er mange af jer klar til at kræve de højere tilbage. I er meget større end I sikkert kan forestille jer, men som tiden går, vil I huske jeres tidligere oplevelser. Efter at have tilbragt mange liv på Jorden med en begrænset bevidsthed, vil I endelig igen blive ét med jeres Højere Selv og blive hele. De kommende tider er spændende og I vil vælge jeres næste oplevelse, da evolution konstant finder sted. Det ultimative er at vende tilbage til Guddommen, men det ligger langt forude for jer på nuværende tidspunkt.


Som altid overvåger vi al aktivitet på Jorden og omkring den med henblik på at stoppe stridende parter i at starte en ny verdenskrig. Vi holder også udkig efter ubudne gæster, som vi holder i skak, da Jorden er, hvad I kalder "forbudt område". Vi tillader nogle gange kontakt, men kun for at øge jeres bevidsthed om de andre livsformer, der findes i jeres univers. I har simpelthen så meget at lære og det vil være helt acceptabelt og hjælpe jeres forståelse af universelt liv, som det vrimler med alle vegne omkring jer. Indtil for nylig har I været holdt så isoleret, at I virkelig troede, at I var Universets centrum. Nu ved I, at mange, mange meget avancerede civilisationer eksisterer sammen med jer og når I er klar, vil de blive præsenteret for jer.

I mellemtiden hav travl med, hvad I kalder, "uafsluttet arbejde" og hvor det gælder parforhold, forsøg at skabe gensidig forståelse for at overvinde de resterende problemer. At bære nag eller decideret være fjendtlig er ikke acceptabelt for nogen, der søger at komme videre med deres udvikling. Som I så ofte har fået at vide, er "Kærlighed" den mest magtfulde energi og den vil i sidste ende overvinde de vanskeligste problemer, I kan støde på. Hvis I har læst Mestrenes beskeder, vil I bemærke, at de er "Kærlighed og Fred" og Jesu lære for eksempel understregede nødvendigheden af ​​at "vende den anden kind til" og det er ikke let for jer, når I står over for fjendtlighed eller trusler. Gå dog altid efter den højeste reaktionsmåde, I kan og I vil hjælpe andre ved jeres eksempel.


Ændringerne på Jorden, som I blev advaret om, finder sted og der vil uundgåeligt være tab af menneskeliv. Vær dog forvisset om, at alle følger deres sjæls livsplan og generelt er I alle, hvor I formodes at være for at få erfaring. Hvis I kan tage det i stiv arm, vil I gå gennem sådanne perioder med relativ lethed. Så meget bliver påvirket af ændringerne og ikke mindst alle Naturrigerne. Dyrene i særdeleshed vil flytte til områder, der passer til deres behov og vigtigere sørger for deres fortsatte beståen. Nogle arter vil uundgåeligt uddø og hvis I ser på jeres historie, er sådanne ændringer ikke usædvanlige. Ændringer kan ikke undgås og når først tingene falder til ro, vil I se, at verden bliver mere tempereret. Det er alt sammen en del af jeres og Moder Jords evolution.
Jeg er SaLuSa fra Sirius og altid glad for at oplyse jer om arten af ​​de ændringer, I kan forvente. Søg det positive resultat for, hvad der sker og vid, at udrensningen er omfattende, da den fortsætter med at genoprette Jorden til dens oprindelige tilstand. Tag fat på jeres opgaver med Kærlighed og Glæde og giv frit af det for at hjælpe andre, der deler jeres rejse.Tak SaLuSa.
Mike Quinsey

Oversættelse: Margit VillumsenNo comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.