team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday, April 24, 2015

Dansk -- SaLuSa, 17. april 2015SaLuSa, 17. april 2015

Kære alle, Lyset vokser meget hurtigere og al kredit til dem af jer, der er urokkelige og tro mod jeres livsplan. I kan nødvendigvis ikke med sikkerhed vide, hvor godt I følger den, men der er en "følelse" af dyb tilfredsstillelse i alt, hvad I gør. Sammen med jeres Guider hjælper vi jer med at holde jer på jeres sande vej og hjælper, hvor vi kan. Nettoresultatet af al jeres engagement er, at I er i stand til at fortsætte uden at blive distraheret fra jeres vej. Belønningen herfor er mange og en dag i en ikke alt for fjern fremtid vil I virkelig blive klar over, hvor meget der er nået med jeres bidrag. Det har ikke noget at gøre med kvantitet, men kvalitet og hver eneste af jer bidrager til at opretholde Lyset på Jorden på jeres egen måde. I er faktisk privilegerede over at være valgt til sådanne opgaver, idet mange sjæle har meldt sig til at gøre dette arbejde på nuværende tidspunkt. Dog er alle ikke nødvendigvis valgt til denne særlige handlingsperiode. Det er den tid, I har arbejdet hen imod i mange liv og nogle kan allerede "føle" de ændringer, der har fundet sted, idet de negative energier får mindre indflydelse.

Sådanne tider, som I er i nu, er mærkelige at betragte, når ekstremerne, der kan være temmelig forvirrende, opleves. Denne periode er en tid, hvor de negative energier synes at være stigende og forårsager flere problemer end sædvanligt. Alligevel har de mere indflydelse og opmærksomhed på grund af det. Det er lidt ligesom "at skrabe tønden", når de sidste rester af den gamle cyklus håndteres. Klart, lektioner bliver stadig lært og der vil snart komme en tid, hvor vibrationerne vil hæves. Når det sker, vil de løfte jer op til et niveau, der ikke kan acceptere de lavere vibrationer. Så bliv ved med at kigge fast fremad og tillad ikke jeres fokus og vilje at vakle. De mørke er klar over, at deres tid er ved at løbe ud og er ligesom et dyr, der er trængt op i et hjørne, tilbøjelig til at lange ud uden at overveje konsekvenserne. De håber stadig at flygte fra Jorden, når tingene vender sig mod dem, men det er ikke længere så let, som de troede.

Som I allerede ved, "venter tiden ikke på noget menneske" og selv om fremtiden i princippet er sat, afgør jeres frie vilje præcist, hvordan den udspiller sig. Menneskeheden består af en meget blandet gruppe af sjæle fra forskellige planeter og endda stjernesystemer. Men den største gruppe er dem, der er kommet til Jorden for at udvikle sig. Der er ingen andre steder nøjagtigt ligesom Jorden, der tilbyder en sådan hurtig vej til evolution. Det er hårdt og krævende, men er den hurtigste til at opleve alt det, der er behov for, for at udvikle sig ud over de lavere vibrationer. Husk på, at uanset hvor hårdt et liv kan være, er den aldrig påtvunget en sjæl og I vil have aftalt behovet for, hvilken erfaring det kan give dig. Faktisk kan en sjæl ændre sin mening om en inkarnation selv i sidste øjeblik. Men det sker sjældent, fordi I vil have gennemgået formålet inden inkarnationen og ved præcis, hvad I kan opnå ved det.

I behøver ikke at bekymre jer om udfaldet af en anden sjæls vej. Hver eneste af jer oplever i henhold til jeres behov og mange sjæle vil krydse jeres vej og have flygtig kontakt med jer. Det er ofte med et særligt formål, men kan ikke desto mindre være et vigtigt skridt for jer begge. De vigtigste aktører i jeres liv vil sandsynligvis have været med jer i andre liv og nogle familier bliver sammen i mange inkarnationer. De vil ofte spille deres del i forskellige roller og I burde vide nu, at det omfatter at opleve forskellige energier af liv som enten Mand eller Kvinde. Hvis I tilbringer for mange kontinuerlige liv som det ene køn, er der en tendens til, at det bliver sværere at ændre sig, når behovet opstår. Ser man på det samlede billede, vil I forstå, at en hel del forberedelse gøres for at sikre, at jeres liv på Jorden er produktive og at de hjælper jer med at udvikle jer.

De mest vidunderlige begivenheder er planlagt for jeres fremtid, når det punkt nås, hvor I er i stand til at leve den sandhed, der vil blive afsløret. Livet vil være helt forskellig fra, hvad I oplever nu og har meget lille betydning for, hvad den burde eller kunne have været. Gennem årene er jeres udvikling blevet skubbet i den retning, der er tilpasset Illuminatis mål, som har holdt jer tilbage. De har været at holde jer under deres kontrol og i en tilstand af forvirring, så I holdes fast i en tidslås. I vil naturligvis bryde ud af det meget snart og jeres liv vil gå fremad med stormskridt. Men det betyder ikke, at jeres liv er spildt og tværtimod er meget blevet lært meget hurtigt. Under mere normale omstændigheder ville jeres fremskridt have været meget langsommere. Som vi har nævnt før, giver enhver situation jer nogle muligheder for at føre jeres udvikling fremad.

I har måske hørt, at der er udenjordiske baser både på land og under havet. Vi er opmærksomme på dem og de får lov til at blive, forudsat at de ikke forsøger at blande sig i andre livsformer. Alle dem, der er involveret i Moder Jord, er her for at opleve jeres dimension og alt, hvad det har at tilbyde. Nogle væsener såsom Argathanerne har boet i den Indre Jord i æoner af tid og afventer det rigtige tidspunkt til at være en del af Jordens fremtid. Andre, såsom Anunnakierne, har blandet sig i jeres udvikling og har sat en race op mod en anden med krige til følge. Imidlertid er deres indflydelse og magt over jer ophørt efter ca. 5.000 år. Disse var ingenlunde de første besøgende på jeres Jord, der blandede sig i jeres udvikling. Gennem alle sådanne perioder er karma dog kommet i spil og som med alle andre udfordringer på jeres overbevisninger er det en mulighed for at vokse. På Jorden har I stort set været holdt væk fra enhver indflydelse udefra, der ville have ændret planen for jeres udvikling, som det allerede har været aftalt af Højere Væsener.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og elsker den beslutsomhed, som I har vist for at beholde den frihed, som er jeres ret og arv. Ytringsfrihed er så afgørende for ægte demokrati og for at gøre jer i stand til at fremme jeres udvikling uden indblanding. Jeres aktuelle cyklus har nået enden og der er tegn på, at den nye er begyndt at påvirke jeres handlinger. Se efter Lyset i alle på alle tidspunkter og når muligheden opstår, del jeres glæde og lykke med dem. Det er forbløffende, hvor hurtigt et venligt ord eller gestus vil løfte en anden sjæl og hæve deres vibrationer.

Tak SaLuSa.
Mike Quinsey


Website:
Tree of the Golden Light
 


Oversættelse: Margit Villumsen
No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.