team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Wednesday, August 1, 2012

27.7.12

  SaLuSa, July 27, 2012

Se omkring Jer, og hold øjne og ører åbne, da I vil se beviser for de anholdelser, der er begyndt at sprede sig rundt om i verden. Vi har ofte opfordret vore allierede til at fremskynde deres handlinger, men samtidig har vi behov for at sikre, at alt forløber som det er nødvendigt. Vægten af ??beviserne mod dem, der har ødelagt banksystemet er overvældende, og det er derfor det rigtige tidspunkt til at ramme. Disse er nogle af de vigtigste spørgsmål, der skal behandles, og vores næste træk afhænger af resultatet. Det er klart, at det gamle system skal ændres totalt, og i øjeblikket er bankerne alt for store og magtfulde. I sidste ende skal de reduceres i størrelse og gøres mere ansvarlige over for de mennesker, de tjener. Langt det største problem, er gæld, og flere eftergivelser forværrer kun situationen, der nu eksisterer, og truer med totalt sammenbrud. Dette er imidlertid en velsignelse i forklædning, for så vidt, at stillingen er uigenkaldelig, og vi har den løsning, som de vil blive tvunget til at acceptere. Der er ingen anden måde end gældseftergivelse for alle de lande, der har måttet tage lammende lån. Det kan så blive udvidet til mange personlige situationer, men ikke der hvor penge skyldes for tjenesteydelser.

I kan ikke forvente at komme videre og forstå de ændringer, der vil opløfte Jer , medmindre affaldet først er fejet væk. Så Kære Hvis I kan finder det muligt at nyde lukningen af ??kliken (de mørke), så I skal vide, at de snart ikke vil være i stand til at diktere Jeres livsstil mere. Den elendighed, fattigdom og mangel vil blive ændret ved den kommende overflod, sammen med genoprettelsen af ??Jeres frihed. Det er, hvad I har ventet på, og vil fortsætte, når statslige forandringer har fundet sted. Bare lad tiden gå og lad forudsagte katastrofale begivenheder passere Jer, eftersom I har langt mere at se frem til der er positivt og til gavn for Jer. Har vi ikke fortalt jer mange gange, at alt er godt, og I er allerede på vej til opstigning, som vil være den endelige slutningen af ??dualitet. I skal vide ved nu, at hvis I er klar til at opstige vil I leve en sucesfyldt tilværelse af Jeres sandhed, og handle ud fra den forståelse af Enheden af ??alle sjæle og behandle dem i overensstemmelse hermed. Perfektion forventes ikke, mens I stadig er ved at lære at hæve Jeres vibrationer, og derfor er hensigt en meget nødvendig forudsætning.

Sjæle, der aldrig har været igennem en jordisk inkarnation har ikke oplevet, hvad I har, men har ikke desto mindre deres egne planer for udvikling. Men deres fremskridt er meget langsommere end Jeres, og det er deres valg. Tiden er uden betydning her, og alle sjæle er fri til at vælge den sti, der passer dem som enkeltpersoner. Jeres oplevelser såvel som alle andre går ind i den pulje af viden som andre kan bruge af, da der ikke er behov for at opleve alt personligt. Det er derfor, vi roser Jer for at have påtaget Jer sådan et svært valg, da dualitet er en meget krævende dimension, der er svært at hæve sig over. Det er klart, som I samler erfaring, at I udvikler Jer, og selv om fremskridtene virker langsomme, vil I til sidst løfte Jer op. Selvfølgelig er der altid hjælp parat til Jer, og alt hvad I skal gøre er at sende tanken ud i Universet og I vil få et svar.

Selv da vi i den Galaktiske Føderation of Lys er med Jer nu, ligeså er mange andre væsener, der påtager sig sådanne opgaver, som service til andre. De i de højere niveauer er altid til rådighed til at hjælpe andre, og det er helt normalt. Efter mange liv i de lavere vibrationer er I omsider klar til at indse, at I aldrig har været alene, selv om det virkede på den måde. Kampen mellem mørke og lys for Jeres sjæl er langt fra ovre, men flyt ikke synet fra Jeres mål, og give ikke efter for de ”frygt-trolde” der handler ud fra uvidenhed. De er blevet hjernevasket til at tro, at Jorden er alt hvad der er til i livet, og ser ikke længere end til slid og selvtilstrækkelighed. For dem af jer, der har brudt ud fra det, kan nu sole sig i sandhedens lys. I forstår tilstrækkeligt til at ikke bare holde fast i det, men gå videre i retning af Den Nye tid.

Før opstigningen vil vi have fuldt ud oplyst Jeres liv gennem oplysning, og sandheden vil blive lagt foran Jer. Det vil være op til Jer hvor meget I vil acceptere, da der ikke vil være noget pres lagt på Jer til at gøre det. I tager hvad der passer til Jeres personlige forståelse, og den måde vil I vokse i Jeres eget tempo. Vi mener, at der er bedre måder at udvikle sig på end med religiøse konstruktioner, og ikke kommer for at placere en anden på Jer. Blot angiver vi at Sandheden er alt, hvad er, og hvad vej I vælger i den sidste ende vil føre til det. I har evnerne I har brug for til at udvikle Jer, og som Jeres niveauer af bevidsthed udvider sig, som de vil, vil det blive meget lettere at identificere overbevisninger, der støtter sandheden.

Vi bemærker, at mange mennesker er så involveret i, hvad der er planlagt for de kommende år, at de overser det faktum, at denne cyklus kun har lidt tid tilbage. Så meget af det, der bekymrer Jer nu vil aldrig materialisere sig, så læg ikke Jeres energi i det, da det er uden betydning. Hold øje med de ting der sker nu, og når de mørke bliver afsløret for hvad de er, hav tilstrækkelig medfølelse til at tilgive og sende dem lys. Husk, at I alle har oplevet op-og nedture af dualitet, og indtil I har fuld erindring om tidligere liv, kan I ikke vide, hvor lavt I kan være faldet. Dog står I her i dag, i Lyset og er i stand til at hjælpe andre, der endnu ikke har nået denne fase.

Kære, det er aldrig for sent at ændre Jeres vaner eller livssyn. Men når I begynder at forstå, da løft Jer op og lev, som I mener, en sjæl af Lys er beregnet til at være. I vil opdage, at jo højere I kan nå, jo mere fred og ro kommer der ind i Jeres liv. I får kontrol over det og at tjene andre er så enkelt som at stråle Dit Lys. I behøver ikke at gøre mere, medmindre I føler Jer kaldet til det. Hvis Du har en særlig rolle at spille i disse sidste tider, så vær sikker på, at muligheden vil præsentere sig for Dig.

Jeg SaLuSa fra Sirius, og da vi har teknologien og mere end rigelig personale til at håndtere Jeres behov, har vi intet ønske om at lægge for meget ansvar på Jer. På samme tid, har I anmodet om muligheder for at hjælpe, og vi er glade for at acceptere, og efter alt, da har I en karma, som forbinder Jer med de nødvendige ændringer, der skal udspilles. Vi takker for Jer for at opvågne til Jeres udfordringer, og sender vores kærlighed til at hjælpe jer alle.

Tak SaLuSa
Mike Quinsey

 Oversættelse: Mette

No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.