team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Tuesday, July 24, 2012

20.7.12

 

 
 SaLuSa, 20 juli 2012

Som dagene går forbi og arbejdet med vores allierede bliver mere koordineret, bærer det resultater. Omfanget af aktiviteter bliver større, og snart vil der være et overvældende skub fremad, som vil være meget mærkbart. Vi arbejder nu på mange fronter og forventer at se nogle hurtige udviklingener på meget kort tid. Jeres rolle i hvad der sker, er at holde Jeres fokus på, hvad I opfatter som enderesultatet, hvilket giver det mere energi, hvor det er nødvendigt. Samtidig strømmer kraftige energier mod Jorden fra mange andre kilder og galakser. Interessen og bistanden, der gives til Jer er enorm, og en sikkerhed i at hjælpe Jer med at nå Jeres mål, der er opstigningen. For vores del stopper vi ethvert forsøg på at forhindre det, og bruger vores teknologi til at sikre både Jer og Moder Jord til at nå Jeres destination. Det er nødvendigt, da de mørke vil ty til alle midler, også selv om det truer deres egen eksistens. hav ingen frygt, vi er i kontrol, og de er godt klar over, at vi står i vejen for dem.

De sjæle, som er uvidende om enden på tid, lægger naturligvis en anden fortolkning i begivenhederne, der foregår omkring dem. Det er forståeligt, at de frygter udfaldet, men vær forvisset om, at som vores allierede følger deres fremgangsmåde vil det være indlysende, at en kraft for det gode eksisterer. Ligesom Jer, ønsker vi at se en stadig stigende udrensning af de forbrydere, der er ansvarlige for at fjerne Jeres rettigheder. Når det bliver offentlig viden vil det håndhæve den idé, at I ikke er alene i Jeres kamp mod det onde. Faktisk har det været tilfældet i meget lang tid, og medlemmer af den Galaktiske Føderation af Lys kan tage æren for at guide Jer i Jeres oplevelser på en sådan måde, så I har overlevet. Der har desuden været omhyggelig planlægning over en lang periode for at holde balancen af energier på Jorden. Det blev delvist opnået ved at sørge for at højt oplyste sjæle inkarnerede på passende tidspunkter for at føre Jer frem i lyset.

Forstå, at Jeres oplevelser er resultatet af loven om tiltrækning, det har tilladt at sjæle af en lavere vibration at følge Jer. De vibrationer, som Jorden i relativt nyere tid har eksisteret i, er virkeligheden faldet betydeligt, og som en fri-vilje planet er det blevet overladt til at finde sit eget niveau. Men da det blev besluttet at øge de vibrationer, blev vi mere involveret i Jeres opstigning. I dag står I med hovedet højt og indser, at I har opnået en bemærkelsesværdig vending på en meget kort periode, især i de sidste 40 år eller deromkring. Der er ingen vej tilbage, som lyset nu er veletableret på Jorden og stadig voksende. Det stiger eksponentielt, og vil snart nå et punkt, hvor Opstigningen kan finde sted.

Mange folk leder efter afløb for deres evner til at bidrage til ændringerne. I er kendt af os og på det rigtige tidspunkt vil I finde en mulighed for at bruge Jeres evner. I øjeblikket, ved blot at være et punkt af lys og sprede Jeres fred omkring Jer vil det hjælpe andre. Der vil også være tilfælde, hvor spørgsmål vil blive bedt om, som I kan give svar på, så tøv ikke med at gøre det. Det er klart at nogle mennesker er ikke klar til at høre sandheden, men der er ikke længere tid til at skjule det. Der er i sidste ende kun den ene Sandhed, og den vil blive gjort kendt i fuldt omfang i god tid, da der er sjæle, som er klar til at modtage det. Hidtil har I fulgt jeres tilbøjeligheder og opnået Jeres egen forståelse, men der må komme en tid, hvor Sandheden er nødvendig for at bringe jer alle sammen.

Din personlige vej til Opstigningen er den, der er vigtig, så I skal ikke være unødigt bekymret for, hvordan mere generelle hændelser indtræffer. Helt bestemt vil de ændringer, vi har lovet, komme til at passere, da de gamle strukturer må vige for de af den Nye tid. Jeres opmærksomhed er blevet åbnet for alle de nye muligheder, og de vil komme ind i jeres liv, men nogle er mere langsigtet og vil følge efter de første ændringer er sket. De statslige forandringer er naturligvis afgørende for at tillade en mere åndelig repræsentation blandt dem, der vil føre Jer. I stedet for at sætte sig selv først vil de ære deres ed at tjene Jer, og vil blive valgt af den grund. De fleste regeringer i hele verden stoppede med at tjene folket for lang tid siden, og tillod sig at blive vasaller af de magtfulde bank- familier. De vil også blive fjernet fra magten plus deres enorme og stort set sygelige gevinster, og også deres håndlangere, som kan findes over hele verden. Omfanget af Illuminatis magt vil overraske Jer, og det når ind i de mest høje steder, herunder kongelige og religion.

Et stort rige som Illuminati ikke kan skilles ad natten over, men nu er det blevet alvorligt svækket, det vil falde fra hinanden. De øverste ledere ved at deres tid er næsten færdig, og vi håber stadig, at de vil overgive sig og indstille deres aktioner mod Jer. Deres planer kan ikke betragtes som mindre end horrible, de satte sig for at alvorligt reducere populationen på Jorden på hvad end måde de kunne bruge. To verdenskrige og mange andre siden den første fandt sted, har forårsaget tab af millioner af liv, og startede bevidst at opsluge verden i kaos og katastrofe. En tredje verdenskrig var planlagt, men vi greb ind og forhindrede de skridt det ville kræve, til at starte det i Mellemøsten. Faktisk har vi sat en stopper for brugen af nukleare våben som krigsvåben, som guddommeligt dekreteret.

Fred vil pludselig komme over Jer, da der er en plan om at håndhæve det ved at forhindre brugen af alle våben, der vil blive de-aktiveret. Der vil ikke være et skjule sted hvor de kan undgå vores afsløring, og underjordiske baser vil blive ødelagt, så de ikke kan bruges igen.Ej heller vil der være nogen flugt for de skyldige, som er kendt af os, og de vil blive afskåret fra at fortsætte deres aktioner mod Jer. En dag vil de fuldt ud forstå, i hvilket omfang de har bidraget til Illuminati planen, og dens samlede indvirkning på befolkningen helt ned til, hvordan den enkelte er blevet påvirket. Det vil være en tid til at reflektere over deres ulydighed af universets love, og de vil skulle stå til ansvar overfor Gud. Som med enhver sjæl, der er faldet så langt som til at have glemt, at deres sande selv er af lys, vil de blive givet alle muligheder for at finde deres vej tilbage.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og fortæller Jer, at de faldne er ligeså elsket af Gud, som ikke dømmer nogen sjæl, men omgiver dem i kærlighed og lys.

Tak SaLuSa
Mike Quinsey

 Oversættelse: Mette

No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.