team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday, July 20, 2012

18.7.12

  SaLuSa 18 Juli 2012

I nogen tid har vi nu begrænset, i hvilket omfang de mørke kan forstyrre Jeres opstigning. I vores Arbejde med vores allierede, har vi givet dem alle muligheder for at gå videre med ændringerne. Der er dog stadig tøven i visse kredse, men vi ønsker at forsikre Dem om, at tiden er inde for Jer at tage affære. Vi ved, at I kan lykkes, og vi vil overvåge, hvad der foregår. Alle Lys kræfter er linet op mod de mørke, og vil sikre, at I er i stand til at fuldføre Jeres mål, at fjerne dem, der står i vejen.

Disse foranstaltninger vil være påbegyndelsen af en hel perlerække af bestræbelserne på at fremdrive Jer ind i den nye tid. Hvad der sker er en del af Jeres kamp mod dem, der har plottet for Jeres død, og det er vigtigt, at I overvinder dem. Uanset hvilken kurs, I vælger vil I lykkes, men vi ønsker I overholder de "regler", der er blevet fastsat. I behøver ikke at møde ild med ild, da I har loven på Jeres side sammen med os, og mange store lysvæsner.Når så meget lys når frem til Jer, ser vi bevidsthedens niveauer stiger, og mange sjæle bliver vækket til følge.

Dette er en fantastisk nyhed, da det betyder lysets kræfter vokser hele tiden, og fordamper de lavere energier, som de mørke lever af. I må have bemærket, at når man møder Lysarbejdere, så bærer de en aura af ro, som er meget opløftende. Dét Kære, er, hvor I vil alle til sidst befinde jer selv, og I vil vide, at I har omsider fundet den fred, I har søgt. Ingen kan tage det væk fra Jer, da det bliver en magtfuld tilstand af væren, der også er Jeres beskyttelse. Vær tro mod Jeres højere selv og gøre Jeres bedste for at leve Jeres liv som I forestiller Jer en der er opstegen.

Igen vi minde Jer om, hvordan magtfulde Jeres tanker er, og at det er Jer, der skaber Jeres egen fremtid. Vær især på vagt mod at lade Jeres følelser løbe af med Jer, når I konfronteret med udfordrende situationer. I hede stunder har mennesker en tendens til at miste deres ro, og ender med at gøre eller sige ting, som de senere fortryder. Negative reaktioner beskadiger Jeres egen aura og sænke Jeres lys niveauer, og det tager tid at komme sig. Nogle gange er det bedst ikke at blive alt for involveret i personlig argumenter, eller i det mindste at vide, hvornår I bør trække Jer ud. Der er ofte ingen vindere ved sådanne lejligheder, og det er kun Jeres ego, der vil føle sig såret. I ekstreme tilfælde af tab af temperament, er der også de uundgåelige erfaringerne, der vil komme tilbage til Jer i form af karma.

Det er faktisk, hvad livet handler om, og er beregnet til at hjælpe jer på jeres evolutionære vej.Nu mere end nogensinde, er det ekstremt vigtigt, hvordan I opfører Jer, så prøv at leve op til Jeres højeste forventninger, og dermed vil I sætte et godt eksempel for andre mennesker. Lige tiltrækker lige, og I vil opdage, at når I opløftes, så vil andre på samme niveau, drages mod Jer. De, der er grove og nyder ting i de lavere energier, vil ikke længere interessere dig, og du vil finde at du nyder de finere ting i livet. For eksempel at din musiksmag kan ændre sig, som du søger efter ting, som giver dig mere glæde og tilfredshed.

Tilfredsstillelse findes ikke mere i det meste af, hvad der præsenteres for dig som underholdning, og I vil næsten helt sikkert søge spirituel/åndelig opløftelse. Som læser er du uden tvivl allerede søgende ud fra det enorme antal af gode forfattere, der er tilstrækkeligt oplyst til at hjælpe dig med det.

Der vil altid være sjæle, der er langsomme til at vågne, men som tiden flyver nu, har de brug for et løft at til at komme i gang. Folk leder vidt og bredt for deres frelse, og selvom vejledning vil hjælpe, gentager vi vores råd, at al viden er indenfor. Det er et spørgsmål om "at vide" uden at kunne forklare hvorfor. Så følg din intuition, og du vil ikke gå helt forkert, da det normalt kun er egoet, der vil gribe forstyrrende ind, det er en del af dig, som du har programmeret til at se efter dine interesser. Så tænk før du handler, og du vil leve et langt roligere liv uden alt for mange af de sædvanlige op-og nedture.

Vi har ofte bragt Jer nyheder om aktiviteterne hos de mørke, da det ellers ikke ville nå Jeres ører. Men det nærmer sig en tid, hvor vores fokus er ved at ændre endnu mere til væksten af Lys. De mørke har ikke længere magt eller trusler, som de havde, og bør overlades til at tage konsekvenserne af deres handlinger. Koncentrer dig om dine egne forberedelser til opstigningen velvidende, at vejen er åben, og ingen kan blive forhindret i at afslutte denne cyklus efter hensigten. Vi beder Jer, at hvad der ellers betyder noget nu, at I altid har "slutningen" i syne. Den dag nærmer sig, når man endelig kan efterlade dualiteten bag sig, at have haft så mange liv og erfaringer inden for det. Nyd den tanke, fordi I har sådan en vidunderlig fremtid at se frem til, og en, som I fuldt ud har fortjent.


Fortsæt din hverdag som normalt, og når du har brug for at foretage ændringer, vi vil rådgive dig. Penge vil ikke have for meget betydning meget længere i betragtning af, at der skal være en deling af verdens rigdom, som i øjeblikket ejes af omkring 300 familier. Det meste af det er blevet ulovligt indhentet og vi ved præcis, hvordan vi gendanner det, eftersom intet kan skjule sig, for vores viden. Sammen med gældseftergivelse, vil det give alle en chance for at nyde at være i stand til at have en andel af det, der er produceret på Jorden. Desuden vil mange nyttige stykker udstyr frit udstedes til at øge Jeres livskvalitet. Det vil selvfølgelig i første omgang centrerer sig omkring dem, der er i størst behov.

Hver dag bringer Jer lidt tættere på de offentlige meddelelser, der skal udløse påbegyndelsen af de fordele, der vil gå til Jer. Der vil ikke være tyveri inden for sådanne ordninger, og kun vores udpegede og betroede allierede skal have ansvaret for at passe dem. Det hele skal påbegyndes meget snart, og vil fortsætte længe efter opstigningen.

Hvad vi står i kø for at gøre, er at få gang i tingene, men ikke før dem, der er imod vores handlinger er sikkert af vejen. Det er helt klart værd at vente de ekstra par dage og se tingene, der udarbejdes ud som planlagt.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og er heldig at have en opfattelse af, hvad der foregår, som langt overstiger Jeres myndigheders egen vision. Den Galaktiske Føderation af Lys har teknologier, der kan spore alle deres aktiviteter, og registrerer deres tale, hvis det er nødvendigt. Så vær sikker på at I er sikre og beskyttet af os.
Tak SaLuSa.
Mike Quinsey.


 Oversættelse: Mette

No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.