team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Thursday, July 5, 2012

04:07:2012

  SaLuSa, 04-July-2012


Når det kommer til forståelsen af hvad der foregår i verden er der to 'lejre', dem som ikke ved eller er ligeglade, og dem som ved men begrunder det med forskellige forklaringer. Det kræver et meget åbent trossystem for at acceptede forandringer, som ændrer hele konceptet omkring hvad livet går ud på. Den sværeste del er at acceptere ,at mange af dem du så 'op' til var dukker for Illuminati, der foreviger løgne som ville binde dig og gøre dig afhængig af dem.Heldigvis, de stigende vibrationer løfter nu folk op og ud af mørket, og i takt med deres bevidstheds niveau stiger begynder de at undersøge deres egne værdier og tro.Meget sandfærdig information eksisterer nu og ved at følge din intuition vil du uden tvivl begynde at forstå sandheden. At søge for dig selv vil forberede dig på en endnu større forståelse, og samtidig med vores og mange andre advancerede væseners fremtræden, vil sandheden stirre dig lige i ansigtet.

Forståelse for sandheden har ingenting at gøre med intelligens og kan nogle gange komme i vejen, og for mange folk handler det om simpel dømmekraft. Du kan heller ikke være garanteret sandheden ved at vende dig mod religiøse bevægelser, som blev startet som et ægte forsøg på at oplyse folk, men som nu er blevet korrupte. Du vil indse at dem som lærer sandheden fra sig ikke påtvinger dig den, men kun presenterer den som et hjælpsomt redskab til din egen udvikling og søgen. Bedrageriet med kontrol, gennem frygtsome konsekvenser ved overtrædelse af bestemte overbevisninger, er intet mere end en frygtelig forvrængning af sandheden.

Alt hvad du skal vide ligger dybt i din underbevidsthed. Det er sådan du kan være din egen herre og du vil intiutivt vide hvad der er acceptabelt og bærer lyden af sandhed. Men, vær altid åben til en udvidelse af din forståelse, fordi i takt med du bliver løftet op vil den springe og strække sig vidt.Tag det bid for bid indtil du føler dig komfortabel med hvad du har accepteret, og du vil finde at dit bevidsthedsniveau udvider sig ret hurtigt. Husk, at hvis hvad du bliver præsenteret for, ikke resonerer med dig eller bærer de højere energier af Kærlighed og Lys, så er det højst sandsynligt ikke sandt.

Når vi åbent mødes med dig så stil spørgsmål til alt hvad vi giver/præsenterer dig for, eftersom vi ikke er guder men muligvis fremstår sådan, idet vi er langt længere på vejen til forståelse. Vi kan ikke udføre mirakler og vores advancerede teknologier er et resultat af en større forståelse og brug af de naturlige energier der udgør universet. Jeres forskere er ofte klar over de potentielle fremskridt men mangler viden for at kunne manifistere dem. Dog er nogle blevet hjulpet af andre rum-væsner i mange år, sammen med opnået viden fra nedstyrtede fartøjer. I stedet for at dele disse fremgange er de blevet tilbageholdt og hemmeligegjorte på grund af ønsket om magt og kontrol. Med vores fremtræden vil alt dette ændres og sådanne hemmeligheder vil blive udgivet til gavn for alle, sammen med fri adgang til vores teknologier.

Du har enhver grund til at være spændt, med udsigten til en vidunderlig fremtid, fri fra unødvendig kontrol eller begrænsning af din frihed. Med dette vil komme niveau af glæde du ikke har følt i meget lang tid. Enden på hvad De Mørke har skabt, canceren som næsten ødelagde jeres civilisation, er nær og er allerede i gang med at manifistere sig. Med dette vil følge en udrensning der vil fjerne alle rester af deres negative energi og deres egenskab til at påtvinge deres vilje.Fred er nær og alle brændpunkter vil blive tilset og clearet for krig og militære styrker. Fred er ikke en mulighed, det er din ret at leve fri fra forstyrrelser, til at praktisere dine egne veje og leve ifølge din egen kultur.

Når de mørke Cabal'ers forbrydelser får fokus er det forståeligt at der vil være en umiddelbar stor vrede, og det vil være en test at forholde sig rolig og ikke miste kontrol over sig selv. Hav i ménte, at vores egenskaber og teknologier er sådan, at ingen kriminel vil kunne flygte fra at skulle se deres forbrydelser i øjnene.Der er ingen grund til at forsøge at tage tingene i egne hænder og udøve retfærdighed, men tillad tingene at gå deres egen gang. Din tid vil være langt bedre brugt på at hjælpe med at bringe stabilitet lokalt og sprede roen hvor der er brug for den. Du vil dog ikke skulle gøre det hele selv, da vores allierede vil indtage prominente roller og eventuelt vil vi også være med dig.

Du er på grænsen til en historisk sejr over De Mørke, og meget snart vil vi stoppe deres handlinger.De havde alle intentioner om at forlade i en fart men vi vil forhindre deres aktiviteter så vidt muligt.Nogle tilfælde har ret til at udvikle sig og i at lade dette ske håber vi på at fange De Mørke i aktion.De ved at deres tid er knap og at de kun har kort tid tilbage før de bliver fjernet fra magt.Livet vil være hektisk i et stykke tid for de fleste folk, og nogle ulejligheder er uungåelige på grund af omfanget af ændringer. Lad vær med at bekymre dig omkring det, da du inden for relativ kort tid vil blive kompenseret. Dem af jer der er mindre påvirket skulle søge at hjælpe dem der behøver hjælp, og dele hvad end du kan.

Hvilke fantastiske eventyr der ligger foran dig, og du ved allerede at din opstigelse er forsikret.  Tænk at efter millenium af tid er du nu ved dualitetens ende, du har været igennem en af de mørkeste perioder du nogensinde har oplevet. På samme tid har det også være en yderst vigtig oplevelse på dit niveau af evolution. Det har givet dig mulighed for at udvikle dig i en hastighed tidligere utænkelig i de lavere vibrationer. Heldigvis kan du, hvis du ønsker, affærdige mange liv levet som muligvis ikke er under højeste orden.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og hilsner dig på vegne af Den Galaktiske Federation af Lys. Vi er kun en af mange grupper der har samlet sig rundt om jorden, for at bære vidne til et begivenhed der vil være helt unik i opstigelses øjemed, og for din fremtidige fornøjelse og interesse vil hele begivenheden blive optaget. Representanter fra selv andre Universer er tilstede, eftersom de har interesse i hvad der sker i dit univers. I er stjerner i et fantastisk universelt show der bogstaveligt talt vil oplyse jeres verden.

Tak SaLuSa
Mike Quinsey

 Oversættelse: Jais

No comments:

Post a Comment

PUTIN

ch


CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.